Egérirtás többféle módszerrel

Nincs olyan háziasszony, háztulajdonos és lakó, aki örömmel venné, hogy otthonába egy nem kívánt betolakodó érkezett. Az egerek jelenléte igazán bosszantó, főként, mert egészségügyi szempontból komoly veszélyt jelentenek. Ugyanakkor komoly károkat is okozhatnak ezek a bosszantó rágcsálók.

Egérirtás elengedhetetlen abban az esetben, ha ezek a zavaró kis rágcsálók megjelennek a házban. Nem érdemes várni és kísérletezni irtásukat tekintve, mivel nagyon szapora állatokról van szó, így hamar súlyos egérinvázióval kell szembe néznie, ha nem lép időben. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy mielőbb kérjen szakértő segítséget, ha felfedezi az egerek nyomait. Ezek a nyomok lehetnek például rágásnyomok, de az ürülékük is árulkodó jel, illetve az egér jellegzetes szaga is arra utal, hogy hívatlan látogatók járnak be a házba. A különféle bolti egércsapdák és irtószerek, valamint az otthoni módszerek egyáltalán nem hatásosak vagy nagyon sokáig kell próbálkozni, mire valódi eredményt l elérni. A szakértő bevonásával történő egérirtás akár hét-tíz nap alatt elérheti célját.

A szakértő felméri a terepet, illetve a probléma nagyságát. Ezt követően megkezdődhet a tényleges egérirtás. A véralvadásgátló készítmények zárható szerelvényekbe kerülnek, így a méreg nem tud kikerülni a környezetbe, tehát attól sem kell tartani, hogy a háziállatoknak baja esik. Az egérirtás teljes mértékben biztonságos. Az irtószermentes egérirtás a raktárakban és a zárt helyiségekben valósulhat meg. Ugyanakkor ez az eljárás kevésbé hatékony, mint az irtószeres. Ha szeretne profi segítséget kapni az egérirtásban, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a kartevok.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen, beleértve az elérhetőséget is!