Ecowater evolution vízlágyítók alacsony áron

A kompakt vízlágyítók költséghatékonyak és kényelmesek, és olyan családi házakhoz készültek, ahol a hely szűkös. Az EcoWater elismert megbízhatóságával kombinálva ezek a vízlágyítók kiváló hosszú távú befektetést jelentenek, megvédik otthonát a koptató kemény víztől.

Ecowater evolution vár mindenkire a bolt.agroviz.hu weboldalon, ezért nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk ha önnek is minőségi vízlágyításra van szüksége.  Az EcoWater öblítők intelligensek, automatikus sószint-érzékeléssel, Wi-Fi-csatlakozással figyelmeztetik Önt, ha tablettasót kell hozzáadni, és Wi-Fi-n keresztül vezérelhetők minden vízlágyítási feladathoz. Miért érdemes az EcoWatert választani? Az EcoWater Systems 1925 óta gyárt háztartási vízlágyítókat. Legújabb eVOLUTION vízlágyítóink 95%-ban saját alkatrészeink felhasználásával készülnek ISO9001 minőségellenőrzött, korszerű létesítményeinkben. Az eVOLUTION vízlágyító termékcsalád nagy teljesítményű vízlágyítók választékát kínálja, amelyeknek bármilyen keménységű is a vize, hosszan tartó és hatékony lágyvizes megoldást biztosítanak otthona számára.

Az eVOLUTION vízlágyító teljesen automatikus. Alkalmazkodni fog az Ön vízhasználatához, és igény szerint lágy vizet biztosít. Csak annyit kell tennie, hogy időnként hozzáadja a tabletta sót (az öntisztulási folyamathoz használják). Akár 50%-kal olcsóbban működtethető, mint egy alapblokk sólágyító. Intelligens vízlágyító technológiánk szabályozza a regenerációs folyamathoz használt sót és vizet, hogy biztosítsa a lehető leghatékonyabb működést. Amennyiben többet tudna meg a technológiáról és az árakról, nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk a bolt.agroviz.hu weboldalra. Weboldalunkon megtalálhatja elérhetőségeinket is ha kérdéseket tenne fel.

Vélemény, hozzászólás?