Fekete-fehér parti etikett

Az összejövetelekre és ünnepségekre mindenféle téma vonatkozik, az egyik a „fekete-fehér” parti. Ha valaha is meghívást kapott az ilyen típusú események valamelyikére, elgondolkodhat azon, hogy ez mit jelent, és milyen öltözék a megfelelő. Jellemzően elegáns, mégis visszafogott, minden vendég a legszebb fekete-fehér öltözékét veszi fel ilyenkor.

A fekete-fehér parti jellemzően formálisabb esemény, ezért egy estélyi vagy hivatalos öltöny megfelelő lenne. Keressen más utalásokat a meghívón, például „nyakkendő nem kötelező”. A sötétedés utáni bulik általában formálisabbak, mint a délután kezdődőek. Ha nem biztos benne, forduljon a házigazdához, és kérdezze meg, hogy formális vagy félig formális az esemény. Valószínűleg nem Ön az egyetlen, aki nem tudja, hogyan kell öltözni, és mindig jó, ha megkapja a visszaigazolást a forrástól. A fekete-fehér esti buli egy elbűvölő esemény lebonyolításának módja, ahol mindenki sugárzó ruhákba öltözik. Senki nem fog összecsapni senkivel, és a vendégek minden kreatív energiájukat inkább a stílusra, mint a színfoltokra fordítják. Tisztelje a fekete-fehér témát azzal, hogy viselje a meghívóban leírtakat. Tiszteletlenség lenne egy lila összeállításban megjelenni, és a házigazda lehet nem hívja meg a következő partira.

Ne viseljen más színt, csak feketét vagy fehéret. Ide tartoznak a kézitáskák, cipők és ékszerek. Ragaszkodjon a klasszikus gyémánt és gyöngy ékszerekhez, amelyek tökéletesek egy fekete-fehér eseményhez. Ha nincs igazi gyöngye és gyémántja, viselhet műékszereket. Alacsony világítás mellett a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy ezek nem az igaziak, mindaddig, amíg a darabok nem túl nagyok. A férfiaknak különös figyelmet kell fordítaniuk az olyan megfogalmazásra, mint a „fekete nyakkendő nem kötelező”, ami azt jelenti, hogy viselhetnek szmokingot, de ez nem elengedhetetlen. Ha nincs módjuk szmoking vásárlására vagy bérlésére, egy fekete öltöny megfelelő.

Vélemény, hozzászólás?