E könyv áruház jó árakkal

Az eReaderek manapság olyan funkciókkal rendelkezik, amelyekkel a képernyő fényerejét a napszaknak és az Ön preferenciáinak megfelelően állíthatja be. Ezért érdemes e könyveket vásárolni online.

E könyv áruház elérhető a legjobb árakkal és érdekes könyvekkel többféle műfajból a dibook.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és mindent megtalál amit tudni érdemes az e könyvekről. Sok e-olvasó még a sötétben is lehetővé teszi az olvasást, olyan fényekkel, amelyek nem zavarják a szemét, és nem is zavarnak másokat ön körül. A felhasználók akár a szöveg betűtípusát is megváltoztathatják. Növelhetik vagy csökkenthetik a betűméretet. Alapvetően az e-könyvek biztosítják a szeme gondozását. Az e-könyveket szövegről beszédre fordítással vagy felolvasott funkciókkal tervezték. Ez lehetővé teszi az emberek számára, hogy meghallgassák az e-könyveket, ha túl elfoglaltak ahhoz, hogy elolvassák őket, például vezetés közben, vagy házimunkát végezve. Ez a funkció hasznos tanulási nehézségekkel látássérült gyermekek és felnőttek számára is. Ez abban is hasznos, hogy segítsen a felhasználónak megérteni az adott szó kiejtését. Interaktív funkciók beépítése az e-könyvbe vonzóbbá teszi az olvasási élményt. Az e-könyveket be lehet ágyazni audióba és videókba.

A felhasználó akár egy könyvjelzőt is felvehet egy könyvbe, vagy gyorsan és könnyedén megkeresheti a szót. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kommentárokat készítsenek. Számos ilyen interaktív szolgáltatás vehető igénybe az általános olvasási élmény javítása érdekében. Íme az interaktív e-könyvek legfontosabb előnyei. Az e-könyvek környezetbarátak. Teljesen kiküszöbölik a papírnyomtatási folyamatot, megtakarítva a kiadók nyomtatási költségeit. Évente körülbelül 2,2 millió könyv jelenik meg, mintegy 3 millió fa felhasználásával. Ha ezeket a papíron kinyomtatott könyveket digitális e-könyvre cserélnék, akkor az megmentené ezeket a fákat. További részletekért keresse fel a dibook.hu-t.

Vélemény, hozzászólás?