E könyv akció mindenkinek, aki szeret olvasni

Az e-könyvek hordozhatóak. Több száz könyvből álló könyvtárat hordozhat magával CD-n, laptopon, okostelefonon vagy bármely e-könyv olvasóban, anélkül, hogy aggódna súlyuk miatt. A mai technológiával mindenhol elolvashat e-könyveket, buszon, vonaton, repülőgépen és sorban állás közben.

E könyv akció várja online a dibook.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és mindent megtalál ami az e könyvekkel kapcsolatos és árainkról is tájékozódhat. Sok e-könyvet manapság bónuszokkal adnak el, amelyeket általában nem kap meg egy nyomtatott könyv mellett. Ez hozzáadott értéket jelent a vásárláshoz. Az e-könyvek kevesebb helyet foglalnak el. Tárolásához gyakorlatilag nincs szükség helyre. Nincs szükségük könyvtárra vagy szobára. Több száz és ezer e-könyvet tárolhat számítógépén vagy olvasóeszközén. Számos e-könyvet hordozhat magával, bárhová is megy, amit a közönséges könyvekkel nem tehet meg. Az e-könyvek linkeket jeleníthetnek meg, hogy könnyebben hozzáférhessenek a további információkhoz és a kapcsolódó webhelyekhez.

Az e-könyvek kereshetők. Könnyedén kereshet bármilyen információt egy e-könyvben, ahelyett, hogy oldalról oldalra fordulna. Az e-könyvek interaktívak lehetnek, és hangot, videót és animációkat tartalmazhatnak, amelyek fokozhatják azt az üzenetet, amelyet a szerző megpróbál átadni. Mivel az e-könyveket az interneten keresztül szállítják, nincsenek csomagolási és szállítási költségek. Az e-könyvek kinyomtathatók, így ha egy elektronikus könyvet hagyományos módon szeretné olvasni, akkor nagyon olcsón kinyomtathatja azt otthoni nyomtatójával vagy bármelyik nyomdában. Az e-könyvek betűtípusai átméretezhetők, így könnyebben olvashatók a kis képernyőkön. Lehetőség van néhány e-könyv meghallgatására, akárcsak a hangoskönyvek hallgatására. Rendelésért nézzen be a dibook.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?