Dilatációs profilok rendelhetők online

Minden felületre a legnagyobb veszélyt a rugalmasság hiánya jelenti. A hőmérséklet, a mechanikai igénybevételek és az ütközések változatlan irányú mozgáshoz vezethetnek a falakon és a padlón, ami repedéseket és alakváltozásokat eredményezhet.  Csapatunk szembesül ezzel a problémával a dilatációs kötésprofilok széles választékával, az igények teljes skálájával és speciális megoldásokkal egyedi építészeti helyzetekhez.

Dilatációs profilok rendelhetők online az epo-trend.hu weboldalon, ezért megéri weboldalunkra látogatni, ha ön is régóta keres már magas minőségű dilatációs profilokat. Csapatunk sokféle dilatációs profilt szállít a beltéri és kültéri padlók hőtágulási/összehúzódási igényeinek kielégítésére. A dilatációs profilok a gyakori jármű- és gyalogosforgalomnak is ellenállnak, és egyes esetekben még a nagy terhelésnek is. Az illesztések különféle anyagokból állnak rendelkezésre, hogy különböző helyzetekben a különböző műszaki igényeket kielégítsék. Rendkívül ellenálló rozsdamentes acél tágulási profilok vinilgyanta betétekkel kerámia csempe, márvány, gránit, Kerlite és Lamimam padlókhoz is elérhetők, sarokvédő profilokkal kiegészítve.

Különféle dilatációs profilok kültéri padlókhoz is rendelhetők. Praktikus, csúcsminőségű sárgaréz és rozsdamentes acél dilatációs profilok a habarcsos padlókhoz is megrendelhetők.  A szerkezeti illesztések természetes alumíniumból készülnek neoprén betétekkel a tágulás és összehúzódás érdekében. A lapos dilatációs profilok a szerkezeti mozgás és tágulás elrejtésére a különböző szerkezeti padlószakaszok között is használhatók.  Van egy új, rozsdamentes acél dilatációs profil amely cserélhető vinilgyanta/gumi betéttel rendelkezik, fekete vagy szürke színben. További részletekért és bővebb leírásért keresse fel az epo-trend.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?