A mindig divatos és stílusos szürke szőnyeg titka!

A szőnyegek mindennapjaink részét képezik nem csak otthon, de életünk egyéb területein is. Szőnyeg nélkül üresek a helyiségek, velük viszont komfortosak és otthonosak. A szürke szőnyeg otthon is és az irodában is tetszetős és praktikus.

A szürke szőnyeg az egyik legnépszerűbb a lakástextil piacon. Keresettségének titka miben rejlik? Az egyik oka talán az, hogy unisex, így aztán mindenki otthonába beilleszthető. Kapható belőle kisméretű és nagyméretű szürke szőnyeg is. A szürke szőnyeg lehet egyszínű és lehet mintás is, de szürke gyerekszőnyeg is beszerezhető a gyerekszobába. Ez utóbbi akár kisfiús, akár kislányos is lehet, a stílusos szürke szín mindenki számára elérhető.

A szürke szőnyeg bármelyik helyiségben tökéletes. A fürdőszoba szőnyeg, a nappali szőnyeg, a konyhai szőnyeg, az ágyelő szőnyeg, a futószőnyeg, az előszoba szőnyeg, mind-mind lehetnek szürke színűek. Mindegy, hogy legénylakás, vagy egyedül élő nő lakásáról, vagy családi házról van szó, a szürke szőnyeg minden helyiségben tökéletesen stílusos alternatíva.

A szürke szőnyeg előnyei közé tartozik, hogy olyan stílust alakíthatunk ki vele, amilyet csak szeretnénk, ennek titka a lakásdekorációs kiegészítőiben rejlik. Lehet elegáns, lehet vintage, letisztult, vagy bohókás is, attól függően, hogy milyen színűek és hangulatúak a lakásban fellelhető kiegészítők, függönyök, dísztárgyak, lámpák, csillárok, tapéta színei és mintái, stb.

Szőnyeg
Szőnyeg

Egy szép szürke szőnyeg modern vagy klasszikus anyagú, mintájú, minden típusban megvásárolhatják e színnek a kedvelői. Gyerekszőnyeg esetében azért jó választás, mert nem csak kisgyermek korban, hanem kamaszkorban is megfelelő lesz a gyermekeink szobájába.

Padlószőnyeg szürke színben? Irodába és otthonra is jó választás. Világosszürke és sötétszürke padlószőnyeget is választhatsz, azonban arra oda kell figyelni, hogy a sötét és kis teret a sötét színek összenyomják, még kisebbnek hat, ha sötétszürke padlószőnyeget rakunk le a szoba egészére. A kis négyzetméterrel megáldott szobába inkább világosszürke padlószőnyeget válasszunk és máris csaltunk optikailag, hogy nagyobbnak tűnjön a helyiség.

A szőnyeg kiválasztása mindig az egyéni preferenciáktól függ. A szürke szőnyeg azonban az egyik legjobban felhasználható és legpraktikusabb szőnyeg az összes közül. Legyen az shaggy szőnyeg, vagy apró fürdőszoba szőnyeg, mindenhol maximálisan teljesít.

A minőségi szürke szőnyeg bármelyik típusa jó és hosszú életre szóló választás.

Vélemény, hozzászólás?