Dan Brown könyvek online beszerzése egyszerűen

Dan Brown munkásságára nagy hatással van Joseph Campbell akadémikus, aki sokat írt mitológiáról és vallásról, és nagy befolyást gyakorolt ​​a forgatókönyvírásra. Brown azt is állítja, hogy Robert Langdon karakterét Campbellre alapozta.

Dan Brown könyvek a book24.hu weboldalon várják méghozzá a legjobb árakkal, ezért megéri benézni hozzánk ha ön is kedveli Dan Brown írásait.  Úgy tűnik, hogy Alfred Hitchcock rendező is kulcsfontosságú hatással van Brownra. Hitchcockhoz hasonlóan az író is előnyben részesíti a feszültséggel teli cselekményeket, amelyekben egy ártatlan középkorú férfi vesz részt, akit halálos ellenségek üldöznek, elbűvölő külföldi helyszínek, turisztikai célpontokon játszódó kulcsjelenetek, gazdag és különc karakterek, fiatal és női segédek. Brown a padlásán írta a könyveit. Azt mondta a rajongóknak, hogy inverziós terápiát alkalmaz az írói blokk segítésére. Gravitációs csizmát használ, és azt mondja: „Úgy tűnik, a fejjel lefelé lógás segít megoldani a cselekményi kihívásokat azáltal, hogy megváltoztatom az egész nézőpontomat”. Az Angyalok és démonok egy 2000-es bestseller-rejtélyes-thriller-regény, amelyet Dan Brown amerikai író írt, és a Pocket Books, majd a Corgi Books adott ki. A regény bemutatja Robert Langdon karakterét, aki Brown későbbi regényeinek főszereplőjeként visszatér.

A könyv számos irodalmi stíluselemet oszt meg a folytatásaival, mint például a titkos társaságok összeesküvése, az egynapos időkeret és a katolikus egyház. Az ókori történelemre, építészetre és szimbolikára is sokat hivatkozik a könyv. A filmadaptációt 2009. május 15-én adták ki. A könyv számos ambigrammát tartalmaz, amelyeket John Langdon valós tipográfus készített. Az Angyalok és démonok az „Illuminati” mintákon kívül ambigramként is megjelenik a keményfedeles könyvborítón, valamint a puhakötésű változatok belső borítóján. Amennyiben többet tudna meg az íróról és megrendelné ezt a könyvet látogasson el a book24.hu-ra.