Cseréltesse le gumiabroncsait Nyíregyházán!

A gumiabroncs megfelelő állapotára fontos ügyelni. A legtöbb ember kizárólag akkor megy gumiszervizbe, ha le kell cserélni az abroncsokat vagy defektet szenved. Akárcsak a jó autószerelő, úgy a jó gumis is ritkaság, azonban mi szerencsére tudjuk, hova érdemes vinni az autót Nyíregyházán! Az alábbiakban bővebben kifejtjük!

Gumiszerviz Nyíregyháza – Többek közt a gumi abroncs épségétől is függ, hogy mennyire biztonságos és élvezetes a vezetés. A férfiak gyakran emlegetik a vezetés élményt, mely egy ütött-kopott gumiabronccsal nem igazán jön létre. A legtöbb ember szerelőhöz, gumishoz fordul abban az esetben, ha eljön a kerékcsere ideje. Erre jellemzően a tél elején és tavasszal kerül sor. Mivel az elmúlt években egyre enyhébbek a telek, ezért sokan elodázzák a kerékcserét, sőt az sem ritka, hogy nem kerül rá sor és télen is nyári abroncsokkal közlekedik a sofőr. Ezt egyáltalán nem javasoljuk, ugyanis hét Celsius fok alatt a nyári gumik sokkal hamarabb elhasználódnak, tönkre mennek. Tagadhatatlan, hogy enyhébbek a telek, ugyanakkor mindig vannak olyan napok, amikor havazik, ónos eső esik vagy jeges utakkal kell számolni. Ilyen esetben kockázatos nyári gumikkal közlekedni.

A kerékcsere elkerülése érdekében sokan négyévszakos gumiabroncsot választanak. Ezeket elsősorban azoknak ajánljuk, akik keveset vezetnek, ez alatt éves szinten kevesebb, mint 15000 kilométert értünk. A négyévszakos gumiabroncs a téli és nyári abroncs közt egy átmenetet képez. Ebben az esetben némi kompromisszumot kell kötni. Tagadhatatlan, hogy vannak előnyei, de hátrányai is. Ha Önnek is fontos a biztonságos közlekedés és gumiabroncsi állapota, akkor látogasson el a gmaxx.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen, beleértve az elérhetőséget is!

Vélemény, hozzászólás?