Csarnok építés profi csapattal

A Ralda-Fém Kft családi vállalkozásként látta meg a napvilágot 2004-ben, majd hét évvel később STEEL-ÉP Kft. néven folytatta a munkát. Vállalkozásunk kizárólag magántőkéből jött létre és azóta is virágzik. Cégünk főleg fő és alvállalkozásban végzett építőipari munkákkal foglalkozik. Bővebben rólunk weboldalunkon olvashat.

Csarnok építés jó áron elérhető a steelepkft.hu weboldalon tehát nem fogja megbánni ha hozzánk fordul. Az épületek terveit minden esetben tapasztalt és megbízható tervező csoportunk készíti el. Minden általunk készített szerkezet üzemileg hegesztett, festett, valamint a helyszínen csavarozott kapcsolatokkal rendelkezik. A szerkezet típustól és igénybevételtől függően igényelhet hagyományos festést, tűzgátló festést vagy tűzhorganyzás is. A kivitelezési munkálatokhoz modern és korszerű gépesítéssel rendelkezünk, minden területen, tehát forduljon hozzánk ha a legújabb technológiákat szeretné felhasználni. 24 tonna teherbírású kamionunk, ADK 80- as darunk, a szerelőbrigádok részére 9 személyes kisbuszok, guruló állványok és egyéb profi kéziszerszámok segítik a munkánkat.

Az általunk épített csarnokokkal mindenki igényének eleget teszünk, ezért a szerkezetekkel és burkolatokkal az épület funkciójához leginkább illő anyagokat alkalmazzuk. Amennyiben további részleteket és információkat szeretne olvasni a csarnok építésről és esetleg megtekintené az árakat, nem árthat felkeresni weboldalunkat, a steeleptkft.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat rólunk és referenciáinkat is megtekintheti. Ha bármi kérdése lenne a csarnok építésről  vagy az árakról, akkor akár fel is teheti nekünk ezeket a kérdéseket, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@steelepkft.hu e-mail címre írva.

Vélemény, hozzászólás?