Családbarát szálloda a legkedvezőbb pihenőhely

Remek kikapcsolódási lehetőség, amikor a kisgyerekekkel együtt tud aktívan pihenni a szülő. Ahol különböző programokban vehetnek részt a kicsit nagyobb gyerekek, de ugyanúgy élvezhetik ők is a kellemes kikapcsolódást. Persze a szülők is pihennek, részt vehetnek ők is programokban, játékokban, de nem kötelezőszerűen. Van ilyen lehetőség? Persze, hogy van, és még nem is kell külföldre utazni miatta, hanem egy családbarát szálloda.

Amennyiben a családdal tervez az ember kikapcsolódást, érdemes előre kigondolni, hogy hol lesz a szállás, mit fognak majd csinálni. Mindenképp tervezni szükséges, a gyerekek miatt is. Olyan hotelt kell választani, mely a gyerekek szempontjait is figyelembe veszi, sőt, inkább egy családbarát szállodát érdemes keresni, ami nem egy lehetetlen feladat. Azért se lehetetlen, mivel Eger mellett, egy csodálatos zöldövezetben található az Oxigén Hotel, mely igazán családbarát szálloda a szó legszorosabb értelmében. Sok-sok családi programban részesülhetnek a pihenni vágyó családok kicsi és nagyobb tagja. Hatalmas és gyönyörű parkjában rengeteg játszási, sétálási lehetőség várja a pöttömöket is a szüleikkel együtt.

A kert nagyobb részét hatalmas fenyők és más erdei fák borítják, így a melegebb napokon a nap ellen remek árnyékos helyként szolgál. Ha valakinek kedve van, sportolhat, hiszen van focipálya, röplabdapálya, és teniszpálya, valamint kosárpálya. A gyerekek tanulhatnak vezetni a számukra kialakított kreszpályán. Kerékpározni is van lehetőség, hiszen ingyenesen lehet tekerni. Igénybe lehet venni a 2-8 éveseknek kialakított játszóteret, valamint a bébimászó parkot is. Ha több információra lenne szüksége a családbarát szállodával kapcsolatban, akkor a www.oxigenhotel.hu oldalt olvassa el. Az Oxigén Hotel Noszvaj igazán remek aktív kikapcsolódási lehetőséget nyújthat a család minden egyes tagjának.

Vélemény, hozzászólás?