Cool tv csatorna részletes műsora

A Cool TV tagja az RTL Csoportnak, egy magyar nyelvű kereskedelmi televíziós csatornának. Az RTL Klub sorozatokat, filmeket és szórakoztató műsorokat sugároz. Szinte az összes szolgáltató csomagjában szerepel, több mint 3 millió magyar háztartásban nézik nap mint nap. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Cool tv műsor teljes egészében megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és itt mindent megtalál a cool tv csatornával és annak műsoraival kapcsolatban, tehát nem fogja megbánni ha benéz hozzánk. A csatornát kevés kábelhálózaton találták meg eleinte, mivel a nagyobb kábelhálózatok a Minimax után kikapcsolták a jelet, megjelent a „Minimax for UPC” nevű csatorna a UPC és a UPC Direct hálózatokon, ahol a MusicMax sugárzott a Minimax után. Ismeretlen okokból a Minimax logó is megjelent a Cool tv csatorna műsorai alatt. 2003. december 6-tól a nap 24 órájában sugárzott, ahol a Való Világ 3 című műsort sugározták az esti sávon kívül. 2004. szeptember 4-én az M+ beolvadt a hasonló profilú Humor 1-be. Ekkor vette fel a jelenlegi nevét, a Cool TV-t. A csatorna hamarosan megváltoztatta profilját, és egyre inkább megnyílt a fiatalabb generáció előtt.

A csatorna kezdetben 2 helyszínen volt elérhető: a Minimax szünetében 19:30-tól. 17: 30-ig. Kezdetben a csatornának 2 tulajdonosa volt: az IKO és a Sport 1. 2004. december 4-én megszűnt a Minimax-al való felosztás, mivel elindult az A+ (később Animax néven). 2005-ben a Sport 1 tulajdonrészeit az IKO vásárolta meg. 2005 őszén a csatornán volt az első képváltás. Amennyiben megtekintené az egész heti Cool tv műsort nincs más dolga, mint benézni hozzánk a musor.tv-re és itt megnézheti, hogy milyen sorozatokat és filmeket tekinthet meg a csatornán ma vagy éppen a hétvégén.  Weboldalunkon a korhatárokat is láthatja.

Vélemény, hozzászólás?