Color gel a legjobb áron online!

A géllakk és a körömlakk két külön dolog. A körömlakk mindvégig nedves marad a körmön, amíg meg nem szárad. A géllakk azonnal megszárad, miután megkötött egy LED/UV lámpa alatt, míg a körömlakk a levegőn körülbelül 3 perc alatt megszárad. A zselés köröm a LED/UV géllakkal felvitt manikűr terminológiája.

A Color gel is egy gél lakk, ami egy professzionális formula, amely száradásához LED/UV lámpa alatt kell tartani. A gél lakk esetén minden réteget meg kell szárítani és gél alaplakkot és gél fedőréteget kell használni ahhoz, hogy a termék megfelelően tapadjon és a körmön maradjon. A körmöt a folyamat előtt és után is le kell törölni egy tisztítószerrel, hogy eltávolítsuk a ragacsos gátlóréteget. Manapság sokkal gyakoribb, hogy a szépségszalonok és a körömtechnikusok inkább gél-lakkot használnak, mint körömlakkot, mivel az azonnali száradási idő miatt lerövidül a ré fordított idő, és a manikűr sokkal tovább tart, akár négy hétig is. A zselés lakkozással garantáltan tartós manikűrt kap, amely inkább olyan, mint a körömön kialakult kemény gyanta. Sokkal nehezebb letörni és teljesen más formulája és anyaga van, mint a körömlakknak.

Ha otthon szeretné elkészíteni saját zselés körmét, akkor be kell fektetnie egy LED/UV lámpába, egy gél alapbevonatba, egy géllakkba, egy zselés fedőbevonatba és egy tisztító oldatba. Bár kezdetben drágának tűnik, miután megvásárolta ezeket a dolgokat, azt tapasztalja, hogy a manikűr sokkal tovább tart és az előkészítő termékek akár 15 manikűrre is elegek, míg a legtöbb lámpa hosszú évekig kitart a garanciával. A Color gel termékek beszerzése mára már nagyon leegyszerűsödött, hiszen megannyi webáruház kínálja a jobbnál jobb termékeit. A Vivid Color gel is egy ilyen termék, amely garantáltan szebbé és csillogóbbá teszi a körmeit, akár már az otthoni használatnál is. Keresse fel a marilynails.hu webáruházat, ahol minden részletet megtudhat erről a termékről és rendeljen, mert most akciós árakkal várjuk vásárlóinkat.

Vélemény, hozzászólás?