Rózsakvarc karkötő a tökéletes megjelenéshez

Mai világunkban az emberek számára egyre fontosabb a megjelenés. Szeretünk a divat, az aktuális trendek szerint öltözködni, hogy jó benyomást sugározzunk környezetünk felé. Különösen igaz ez a megállapítás a hölgyekre, akik a csáberő fokozására és a tökéletes megjelenésre irányuló törekvés miatt gyakran viselnek ékszereket.

A hölgyek erre a célra szívesen használnak fel rózsakvarc ásvány karkötőt és ékszert, miután azok jellegzetes mély rózsaszín árnyalata megkoronázza az egyes ruhadarabok praktikusságát.

A rózsakvarc nem véletlenül a hölgyek egyik kedvenc ásványa, ami tulajdonképpen nem más, mint a kvarc rózsaszín változata. A kristály színét a benne lévő zárványok, például a mangán és a titán okozza. A származási helyétől, valamint a zárványok mennyiségétől függően a kvarc árnyalata s sötét rózsaszíntől a világos rózsaszínig terjed. Például a madagaszkári rózsakvarc sötétebb színű, mint ami Indiából származik.

A rózsakvarcot már az ókori Egyiptomban is ismerték, ahol a kőről azt gondolták, hogy segít a szépség és a fiatalság megőrzésében. Egy régi indiai monda szerint a kristály egy megkövesedett rózsa, amit egy ifjú harcos adott szerelmének a be nem teljesedett románcuk emlékeként. Számos kultúrában ma is a szerelem, a feltétel nélküli szeretet ásványa, emellett elismerik a kristály gyógyító tulajdonságait is, melyek közül leggyakrabban a nyugtató és a negatív élmények feldolgozását segítő hatásokat szokták kiemelni.

A rózsakvarcról, és annak jótékony hatásairól bővebb információ olvasható a csillaggyongy.hu oldalon. Tekintse meg rózsakvarc karkötő kínálatunkat! Megrendelését online, néhány kattintás után a nap bármely órájában leadhatja. Nálunk egy rózsakvarc karkötőhöz mindössze pár ezer forint ráfordítással hozzá lehet jutni, miközben a karkötő látványa egy életre szóló, feledhetetlen élményt szolgáltathat a leendő vásárló számára.

Vélemény, hozzászólás?