Vízszűrő kútvízhez a legjobb minőségben!

Tudta, hogy több millió ember ivóvize nem biztonságos? A kútvíz szűrése egykor luxusnak számított, mára viszont kiegészítő. A vizeinkben túl sok a gyárakból és a föld alatti szennyezésből származó szennyezőanyag. Tudjon meg többet az otthoni vízszűrőrendszerekről alább.

Vízszűrő kútvízhez a bolt.agroviz.hu weboldalon várja kedvező áron, ezért rendeljen még ma. Nem számít, milyen jónak tűnik a csap vagy a kút vize, bizonyos szintű szennyeződések vannak benne. Ezek egy része ember alkotta, míg mások természetes környezetből származnak. A folyók és tavak gyakran a legjobb természetes vízforrások közé tartoznak, de még mindig szennyezik őket a savas esők és a viharvíz. Ezen tényezők miatt sok lakástulajdonos az egész otthon szűrőrendszerét veszi igénybe. Ezeket POE-ként, belépési pontszűrőként ismerik, amely a fő kutat szűri. Érdemes megfontolni ezen szűrők valamelyikének telepítését, amint azt ebben az átfogó útmutatóban ismertetjük. Vannak jelentős betegséget okozó kórokozók, amelyek megbújhatnak a vízkészletében. Az E. coli, a norovírus és a Giardia gyakori és veszélyes vízben terjedő kórokozók.

A nitrátok, ólom, arzén, glifozát, triklór-etilén és tetraklór-etilén, valamint más vegyszerek rákot és más súlyos betegségeket okoznak. A tereprendezésből és a mezőgazdaságból származó peszticidek, gyomirtó szerek, rovarirtó szerek és gombaölők tartalmazzák ezeket a vegyületeket és sok ismeretlent. A nehézfémek és a sugármérgezés két nagy probléma, különösen a vidéki területek közelében. Az arzén, az ólom, az urán, a bárium és a króm mind komoly egészségügyi kockázatot jelentenek. Még ha a vize nem is tartalmazza a legveszélyesebb idegen szennyeződéseket, akkor is szüksége lehet egy vízszűrő rendszerre otthonában. A kalcium lerakódások kemény vízben történő felhalmozódása befolyásolja a víznyomást és a víz általános minőségét. Amennyiben vízszűrőt rendelne itt a helye a bolt.agroviz.hu weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?