Céges rendezvények Ráckevén

Számos cég keres a dolgozói számára megfelelő rendezvényhelyszínt, ahol megtarthatják a cég jeles napjait, vagy a dolgozók ki tudnak kapcsolódni. Nagy kihívás ez a rendezvényszervezőeknek, mivel olyan helyszínt kell választaniuk, amely nem terheli le a dolgozókat a hosszú utazással, de ugyanakkor az ott eltöltött időnek regeneráló és megújító hatásúnak kell lennie.

A Hotel Ráckeve céges ajánlatok szempontjából kiemelkedő, mivel számos olyan rendezvényt meg lehet itt tartani, amely a cég alkalmazottai számára egy felejthetetlen élményt biztosít. A Kék Duna Wellness Hotel területén számos céges rendezvény lebonyolítható a szabadban és a hotel területén, így lehetőség van többórás időtartamú csapatépítő játékok lebonyolítására. A Kaland, Az ellopott kincs nyomában vagy a Vízi kalandtúra tutajépítéssel olyan programok, amelyek segítségével a csapatok és a munkatársak összekovácsolódhatnak. Így ezeket érdemes kipróbálni azon cégeknek és vezetőiknek, akik szeretnék, ha munkatársaik jobban összedolgoznának a hétköznapokban.

A szórakozáson és a csapatépítésen kívül a hotel Ráckeve céges ajánlatok között megtalálhatóak a komolyabb hangvételű céges rendezvények is. Így lehetőség van konferenciák, tréningek és céges rendezvények megtartására is, ahol mindenféle technikai háttér adott egy jó rendezvény kivitelezésére. Bátran lehet ide szervezni egy kikapcsolódással egybekötött céges továbbképzést is, hisz minden lehetőség adott ehhez is.

A termek jól szeparálhatóak és kisebb nagyobb helységek is rendelkezésre állnak a céges rendezvényekhez, így 36 négyzetmétertől 110 négyzetméterig bérelhetőek a termek. A pontos teremfoglalással és rendezvények lebonyolításával keresse fel a hotel Ráckeve honlapját, amely a wellnesshotel.hu webcímen érhető el. Itt a céges ajánlatok között megtalál minden hasznos információt.

Vélemény, hozzászólás?