Cartoon network műsor online

1992 októberében született meg a Cartoon Network. Ez a csatorna mindennapi gyerekek millióit szórakoztatja, és sok felnőtt is szívesen nézi a csatornát. Mint a világ legrégebbi, 24 órás gyermekcsatornája, a Cartoon Networknek le kellett küzdenie a legkomolyabb akadályokat.

Cartoon network teljes heti műsor nézhető a musor.tv weboldalon, tehát bátran kattintson ide és nézze meg, hogy a kedvenc rajzfilmjei hány órakor kezdődnek. A Cartoon Network forradalmasította a rajzfilmek nézésének módját is. Tehát nézzük meg, hogyan kezdődött minden. 1994-ben a Hanna-Barbera részleg megkezdte a What a Cartoon néven ismert műsor munkáját. A projekt független animátorokat keresett meg, akik megalapozták az olyan műsorokat, mint: Dexter laboratóriuma, Johnny Bravo, valamint a Pindúr Pandúrok. A projekt élén a Cartoon Network vezetői álltak. John Kricfalusi és Fred Seibert tanácsadóként szolgált a projektben. Ez hatalmas vitákat váltott ki, mivel ez a kettő korábban a versenytárs Nickelodeon’s Nicktoons hajtóereje volt. 1997-ben a Cartoon Network elindított egy délutáni blokkot, Toonami néven. A Toonami egy sor akciódús rajzfilmnek adott otthont.

Ezek közül sok japán animáció is le volt szinkronizálva, például: Dragon Ball Z, Sailor Moon, Tenchi Muyo és Gundom Wing. Valójában, ha nem lett volna a Cartoon Network Toonami-ja. akkor Amerikában nem lenne több ezer, ha nem több millió anime rajongó. 2000-ben a Cartoon Network elindította a Boomerang-ot. A Boomerang egy olyan csatorna, amely a nap 24 órájában klasszikus rajzfilmeket mutat be. Sok felnőtt szereti ezt a csatornát napjainkban is. Valamikor Ted Turner egy televíziós interjúban elmondta, hogy a Cartoon Network-nek több felnőtt nézője volt, mint a CNN-nek, amely szintén az ő tulajdonában volt. Ha többet tudna meg a Cartoon Networkről és megtekintené műsorait, kattintson a musor.tv-re és itt mindent megtalál.

Vélemény, hozzászólás?