Bútorszállítás a Pataki Trans cég munkatársaival

A Pataki Trans költöztető cég többféle szolgáltatást is nyújt az ügyfelek számára. Ilyen például a fuvarozás, lomtalanítás, bútorszállítás és nem utolsó sorban a költöztetés. A cég magas szintű szolgáltatást nyújt, annak érdekében, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek az elvégzett munkával.

Bútorszállítás esetén a legtöbb emberben felvetődik pár kérdés. A Pataki Trans éppen ezért honlapján összegyűjtötte azokat a kérdéseket, melyeket legtöbbször kérdeznek tőlük az ügyfelek. Mi ezekből szemezgettünk és pár dolgot kiemeltünk. Gyakran merül fel a kérdés, hogy egyetlen bútort is fuvaroznak-e a szakemberek, vagy csak nagyobb mennyiséget vállalnak el. A Pataki Trans munkatársai akár egyetlen bútort is szállítanak, nem mondanak nemet az ilyen jellegű megkeresésekre sem. Ha a költözés vagy bútorszállítás napján rossz idő van, akkor is megvalósítható a szállítás, ugyanis a Pataki Trans munkatársai erre is fel vannak készülve.

A bútorokat nem csak szállítják, hanem szét-, majd össze is szerelik. A költöztető gépjármű fel van szerelve a szükséges szerszámokkal, így a bútorszerelés semmilyen problémát nem jelent. A lapra szerelt bútorokat nem szükséges szétszerelni, főleg abban az esetben, ha a méretük nem jelent problémát. Ha lomtalanításra van szüksége, a Pataki Trans a legjobb választás, mivel hivatalos szemétlerakó helyekkel állnak szerződésben. Bármilyen szolgáltatásra van szüksége, legyen az lomtalanítás, költöztetés, bútorszállítás vagy fuvarozás, a Pataki Trans kiváló szakembereire és segítségükre számíthat! Ha bővebb információkra kiváncsi, akkor mindenképp látogasson el a Pataki Trans online platformjára, a koltoztetes-fuvarozas-szallitas.hu weboldalra, ahol bővebben tájékozódhat a cégről, valamint a szolgáltatásokról!

Vélemény, hozzászólás?