Beton térelválasztó elemek akciós áron!

A beton térelválasztó elemek mindenhol használhatók, ahol betonra van szükség. Külső falak és belső falak elválasztására is egyaránt használhatók. Az építkezés rendeltetési helyétől függően a megfelelő szélességű beton elválasztó elem típusa kerül felhasználásra.

Beton térelválasztó elemek rendelhetőek a gravetti.hu weboldalon, tehát megéri benézni hozzánk ha ön is sokat gondolkodott már azon, hogy beton térelválasztó elemekre lenne szüksége. A beton térelválasztó elemeket a pincétől kezdve bármilyen megerősítést igénylő szerkezettel folytatva használhatók. Ezek előnye, hogy nagy méretűek, ezért keményen dolgoznak. További előny a pontos méret, ami pozitív hatással van a munkaidőre, a munkaerőköltségre és a munka minőségére. Ezenkívül kiválóan ellenállnak a hasonló anyagoknak nedvességnek és időjárásnak kitett környezetben. Hiányos viszont az általa nyújtott hőszigetelés, mint minden betonelemnél. Ezt a kényelmetlenséget más anyagok is magukkal hozzák, a megoldást a modern hőszigetelési technológiák jelentik.

A blokkokat úgy állítják elő, hogy cement, homok és kő adalékanyagok (általában mészkő) keverékét 1 fémformába öntik, ahol az anyag tömörítése érdekében vibrációs folyamaton mennek keresztül. Gyakori, hogy a keverékben adalékokat használnak az ellenállás, az állag vagy a szín tulajdonságainak módosítására. Az egyes blokktípusok ellenállása az egyes országok építési szabályzatától függ; ezért fontos az optimális adagolási folyamat. Előregyártott anyagról lévén szó, annyi betontömb modell létezik, ahány gyártó van a piacon. Bővebb leírásért és rendelésért nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk a gravetti.hu-ra mert itt egyszerű és gyors lesz a rendelés, ráadásul megtekintheti majd a teljes leírást és a beton térelválasztó elemek illusztrációit is.

Vélemény, hozzászólás?