Az online boltunkban jelen levő 20w50 viszkozitású termék minőségében megbízhat!

A SAE 20W50 besorolású motorolajaink ásványolaj-finomításokon és kiváló minőségű adalékokon alapuló többfokozatú olajok. Ezeket a motor maximális teljesítményére fejlesztették ki. Megfelelnek a benzin- és dízelágazat motorjainak követelményeinek. Ez biztosítja a motor tisztaságát, a korróziót és a kopásvédelmet.

A boltunkban jelen levő 20w50 viszkozitású termék minőségi, tehát kattintson ide és megrendelheti ezt a viszkozitású olajat is méghozzá olcsón. Tesztelje 20W50 -es olajainkat, és győződjön meg a kiváló minőségről. Olajkeresőnk segítségével ellenőrizheti, hogy melyik 20W50 olaj alkalmas teherautójához, motorkerékpárjához vagy klasszikus járművéhez. Mit jelent a 20W50? A SAE 20W50 osztály leírja az olaj áramlási viselkedését különböző hőmérsékleti tartományokban. A 20W50 specifikációjú motorolajok a többfokozatú olajok közé tartoznak. A 20W határozza meg az olaj határoló szivattyúzási hőmérsékletét -20 ° C -on. A motortérben lévő olajnak szivattyúzhatónak kell lennie, amíg ilyen hideg van. Az SAE 50 osztály az olaj áramlási viselkedését írja le 100 ° C -on. 16,3 – 21,8 mm²/s kinematikai viszkozitással az olaj megfelel a nagy teljesítményű motorok követelményeinek is. A motorolaj -20 ° C és +40 ° C közötti külső hőmérsékleten használható. A támogatott 20W50 olajhőmérséklet -tartomány lefedi a közép -európai éghajlati viszonyokat.

Mivel a 20W50 olajoknak kisebb hőmérsékleti tartományban kell hatékonyaknak lenniük, mint például a 0W40 olajoknak, az ásványi alapolajok tulajdonságai elegendőek a gyártáshoz. Megfelelő termikus és oxidatív stabilitással rendelkeznek a kívánt hőmérséklettartományban. A 20W50 specifikációjú motorolajok sok motorkerékpáron használhatók. Kérjük, olvassa el a gyártó utasításait, függetlenül attól, hogy motorkerékpárja tolerálja a 20W50 -es olajat vagy sem. Amennyiben többet tudna meg erről és rendelni szeretne nézzen be az alkatreszek.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?