Az emlékoldal az elhunyt szeretteinknek

Amikor egy számunkra nagyon fontos személyt elveszítünk, akkor nem marad más csak az emléke. A Lapidaris egy kiváló lehetőség arra, hogy szeretteink emlékét bármikor, bárhol felidézhessük.

Az emlékoldal által megemlékezünk elhuny szerettünkről. Az emlékoldalon leírhatjuk a közösen megállt élményeket, megoszthatjuk másokkal az együtt átélt fontos eseményeket, momentumokat, felidézve egy számunkra fontos és felejthetetlen történetet. Azok akik már nincsenek közöttünk, az emlékoldal által, a fényképeket nézve újra és újra megjelennek lelki szemeink előtt és tovább élnek bennünk. Mindenkit jóleső érzéssel tölt el, amikor a közösen átélt csodás pillanatokra gondol, arra, hogy mennyi boldog pillanatot élt át együtt az elhunyt szerettével. A Lapidaris személyre szabott emlékoldal során létrejön egy földrajzi helyzettől és időbeliségtől független elhunyt adatbázis, ahol a regisztrált és a feltöltött személynek egyedi, személyre szabott emlékoldala tekinthető meg.

A Lapidaris rendszere két fő részből áll: az elhunt síremlékén elhelyezkedő Lapidaris Kőből és az ehhez kapcsolt, a lapidaris.com weboldalon elérhető online emlékoldalból. Ahhoz, hogy igénybe tudjuk venni a szolgáltatást, szükséges egy Lapidaris Kő megvásárlása. A Kő tartalmaz egy chipet, ami vízálló, és az időjárási körülményeknek is ellenáll. Egy mobiltelefont, vagy tabletet a Kőhöz érintve azonnal megnyílik a hozzá tartozó online emlékoldal. Elegendő ha minden nyughelyen egy Lapidaris Kő van, mivel ehhez több, a sírhelyben nyugalomra helyezett elhunyt emlékoldala is tartozhat. Látogasson el a lapidaris.com weboldalra és készítse el az elhunyt szerette emlékoldalát, hogy a közös élményeket bármikor felidézhesse. Kérdés esetén írjon emailt az info@lapidaris.com email címre.

Vélemény, hozzászólás?