AWH az Sk domain regisztráció lelőhelye!

Az interneten nagyon sokféle domain van regisztrálva. Az egyszerű megértéshez csak ismernie kell a tartományok alapvető anatómiáját, két részre osztva: SLD és TLD.

Sk domain regisztráció várja az awh.hu weboldalon, ezért ne menjen messzire, keressen fel minket és megtalálhatja a regisztráció minden részletét. Amikor a legtöbb ember a webhely elnevezésén gondolkodik, a második szintű domainekre gondol. Ha van egy vállalkozása vagy egy blogja, amelynek webhelyet kell készítenie, akkor a webhely domaineknek erre a kategóriájára összpontosítson. Ez egy exkluzív név, amely a márkáját képviseli – mert az emberek a márkára a domain neve alapján emlékeznek, különösen akkor, ha a vállalkozás inkább online működik. Egy második szintű tartomány jelenik meg a kiterjesztés vagy a TLD bal oldalán egy webcímben. Az SLD tartalmazhat betűket, számokat és speciális karaktereket – ez teljes mértékben Önön múlik. A legjobb azonban, ha a lehető legegyszerűbben fogalmazza meg, hogy az emberek könnyen emlékezzenek rá. A legfelső szintű domainek olyan kiterjesztések, amelyek az SLD jobb oldalán jelennek meg. Ezért is ismerik őket domain kiterjesztésekként. A TLD-k a pont után megjelenő betűk sorozata. Egyes legfelső szintű domainek különböző országokhoz is kapcsolódnak, például az sk Szlovákia kódja. Az elmúlt években néhány TLD-t úgy találtak ki, hogy réspiacokat képviseljenek, mint például a .coffee és a .ninja. Az SLD-ekhez hasonlóan a TLD-k ára a súlyuktól függően változik.

A megfelelő domain név kiválasztása jelentősen befolyásolja vállalkozását. A domain név kiválasztása az első és legfontosabb lépés annak érdekében, hogy a webhely látogatói a megfelelő üzenetet kapják vállalkozásáról. Amikor a webhelytulajdonosok a domain neveken gondolkodnak, több ötlet is eszébe jut. Bár több millió domain név megvásárolható, sok könnyen megjegyezhető már foglalt. További részletekért megéri benézni az awh.hu weboldalra.