Autófelszerelések: figyelmeztető háromszög a biztonság érdekében

Bár nem kötelező, baleset vagy vészhelyzet esetén mindig ajánlatos figyelmeztető háromszöget hordani a járművében. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Autófelszerelések: figyelmeztető háromszög kapható a lehető legkedvezményesebb áron a citidepo.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és pár perc alatt rendelhet is minőségi háromszögeket. A figyelmeztető háromszög egy kicsi piros háromszög, általában műanyagból és fémből, amelynek felülete erősen visszaverő. A figyelmeztető háromszögeket arra használják, hogy figyelmeztessék a többi járművezetőt és a közlekedőt arra, hogy váratlanul álló járműhöz közelednek. Az emberek gyakran használják a vészjelző lámpáikat, amikor meghibásodnak, hogy másokat figyelmeztessenek a veszélyre. Ezek azonban nem mindig láthatók a kanyarok körül vagy az ütközések mellett, így a vészjelző háromszög megléte elősegíti az előrejelzést. Baleset vagy meghibásodás esetén a figyelmeztető háromszöget legalább 45 méterre (147 láb) helyezze el álló járműve mögött.

Legyen óvatos, amikor a figyelmeztető háromszöget az utakra helyezi, mivel ez különösen éjszaka veszélyes lehet. A figyelmeztető háromszögek kettős úttesten és normál utakon is használhatók, azonban azt javasoljuk, hogy NE használja őket autópályákon. Ugyanis előfordult, hogy figyelmeztető háromszögeket fújt a szél az autópályára, és veszélyeztették a többi sofőrt. További részletekért és autófelszereléseinkért keresse fel a citidepo.hu weboldalt és itt mindent megtalál. Weboldalunk kínálatában más autófelszerelések közül is válogathat majd, és ha tőlünk rendel, akkor a kiszállítás is villámgyors lesz. Amennyiben kérdések merülnek fel vegye fel a kapcsolatot bátran barátságos ügyfélszolgálatunkkal akik minden kérdésre szívesen válaszolnak majd.

Vélemény, hozzászólás?