Aromaterápia, természetes gyógymódok, gyulladáscsökkentő spray

Manapság nagyon megszokottá vált, hogy ha valamink fáj, akkor elővesszük a gyógyszeres dobozból a fájdalomcsillapítót és egymás után kapkodjuk be a bogyókat. Ez semmiképp sem előnyös és erre egyre többen jönnek rá.

Gyulladáscsökkentő spray használata több szempontból is előnyösebb, mintha marék számra tömnénk magunkba a gyógyszereket. A különféle kemikáliáknak, elsősorban a tablettáknak és kapszuláknak több hátránya is van. Leginkább az, hogy idővel nagy mennyiségben fogyasztva nem csupán a májat, hanem a gyomrot is megterheli, így különféle gyomorbántalmak alakulhatnak ki. A Dolixir gyulladás- és fájdalomcsökkentő spray nem terheli meg az említett szerveket, mivel egyenesen a probléma helyén lehet használni. Egészen nyugodtan lehet alkalmazni, mivel mentes mindenféle káros anyagtól, beleértve az alkoholt, szintetikus illatanyagokat és tartósítószert. Viszont megtalálhatók benne olyan természetes anyagok, mint például a kurkuma, kollagén, vadgesztenye, hegyi árnika, levendula és mentol. Ezek a jótékony hatású természetes anyagok hozzájárulnak, hogy a fájdalom és a gyulladás hamar enyhüljön.

A természetes készítmények mellett az aromaterápia áldásos hatásait is célszerű megismerni. Az aromaterápia egy holisztikus gyógyító kezelés, melynek során természetes növényi kivonatokat alkalmaznak. Az aromás illóolajok a lélek, elme és test egészségének javítását szolgálják. Az érzelmi és a fizikai egészséghez egyaránt hozzájárulnak. Többek közt az aromaterápia erősíti az immunrendszert, enyhíti a vajúdás kellemetlenségeit, enyhíti a fejfájást és a fájdalmat, valamint javítja az alvás minőségét. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a Dolixir kapcsán, akkor látogasson el a dolixir.hu weboldalra és rendeljen!