Algamentesítő kínálat online

A fekete alga egy egyszerű növekedés, amely szinte minden szabadtéri felületen kialakulhat, ahol elegendő nedvesség van, még a napsütötte területeken is. Ez a sötét növekedés makacsul tapad a felületekhez, és nagyon nehéz tisztítani.

Algamentesítő kínálat várja online a sunikft.hu weboldalon, ezért keressen fel minket még ma és megtalálhatja a legjobb termékeinket méghozzá akciós áron. Az algák fekete vagy szürke csíkokat okozhatnak, amelyek mintha lefutnának a tetőn. Ha zöld foltok vannak egy felületen, akkor valószínűleg a cholophyta algák vagy a gloeocapsa magma rokon cianobaktérium okozza. A zöld szín a klorofillből származik, amely ugyanaz az anyag, amely zöldíti a növényeket.  A zöld alga sima és nyálkás növekedés, amely bárhol megjelenhet, ahol nedvesség és részleges árnyék van. Olyan területeken virágzik, ahol sok víz van, és nem sok közvetlen napfény, például északra néző falaknál.

A zöld algák mindent zöld színűvé változtatnak, amihez hozzáérnek, és csúszóssá és veszélyessé tehetik a felületeket. Ha nem kezelik, a zöld algák teljesen elfoglalhatják a területet. Az algák növekedése a felületeken és más sétányokon nagyon csúszóssá teszi a felületet. Ez veszélyt jelenthet Önre, családjára és vendégeire. Az algák növekedése a tetőn nemcsak tönkre teheti otthonának megjelenését, hanem idővel tönkre is teheti azt. Ahogy az algák felhalmozódnak, a tető kevésbé fényvisszaverővé válik, és több napfényt fog elnyelni. A túlzott napfény növelheti a tető által elnyelt hő mennyiségét. Sajnos ez azt jelenti, hogy a hűtési költségek növekedésére számíthat. Ha az algák partnerséget alakítanak ki a gombával, zuzmóvá fejlődnek, ez egy invazív növekedés, amely komoly károkat okozhat a kültéri felületeken. Azt gondolhatja, hogy a magasnyomású mosó a legjobb módszer az algák eltávolítására. Azonban a víz ereje miatt a zsindely elveszítheti védő granulátumát. Amennyiben algamentesítő termékeket keres nézzen be a sunikft.hu-ra.

Vélemény, hozzászólás?