Agatha Christie könyvek online rendelése

A bestsellereiben szereplő főszereplőket, gyanúsítottakat, sőt áldozatokat szinte kizárólag olyan valódi emberektől vették át, akiket Christie ismert vagy látott. Még azt is elmondta, hogy két külön emberben is „meglátta” Poirot-t. Bővebben erről és könyveiről weboldalunkon olvashat majd.

Agatha Christie regényei megrendelhetőek a book24.hu weboldalon méghozzá alacsony áron, tehát keressen fel minket és tudjon meg többet a regényekről és a rendelésről. Christie karakterei és helyszínei mindig hihetetlenül élénkek, ami sokkal érdekesebbé teszi a könyveit. Mivel ihletet merített mindennapi életéből és interakcióiból, így valósághűbbé tették a könyveit. A karakterek mély személyiséggel és színes vonásokkal rendelkeztek, a helyszínek mindig változtak és mindig izgalmasak voltak. Ezer különféle módszert talált ki a rejtélyek megismertetésére, mindegyikben felejthetetlen karaktereket vontak be érdekes helyszíneken.

A modern „gyilkossági rejtély” megalapozása: ez messze a legfontosabb dolog, amit Christie tett. Amikor először kezdett írni, a gyilkossági rejtélyek egyszerűen nem voltak olyan népszerűek. Edgar Allen Poe írt néhányat – valójában az ő titkait ismerik az első írásos gyilkossági rejtélynek, és természetesen Arthur Conon Doyle megalkotta Sherlock Holmes-t, amely hihetetlenül népszerű volt. De a rejtélyek műfajában még nem születtek „alapszabályok” vagy megállapított fontosságok. Lényegében Christie tudta, hogy gyilkossági rejtélyeihez szükség lesz egy jó nyomozóra, némileg hasonlóra a híres Holmeshez, mivel mindketten furcsák és szellemesek. Ezen túlmenően nem volt irodalmi inspirációja. Amennyiben többet tudna meg az írónőről és megrendelné a könyveit, tekintse meg weboldalunkat a book24.hu-t.

Vélemény, hozzászólás?