Acrylgel vásárlása alacsony áron

Vannak olyan acrylgelek, amelyek polimert (több monomert) tartalmaznak, és olyanok, amelyek monomereket. De ez kémia kérdése. Az eredmények ugyanazok lehetnek. Az akril gél készletben kapható és otthoni használatra is alkalmas. De a kifogástalan eredmény érdekében még mindig ajánlott, hogy egy tapasztalt kozmetikus helyezze az acrylgelt a körmére. Továbbá, ha nincs meg a szükséges felszerelés, akkor jobb, ha szakemberhez fordul.

Acrylgel kínálat elérhető a marilynails.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk még ma és megtekintheti az acrylgelek teljes kínálatát az árakkal együtt. Az akril gél felhelyezése néhány körömhosszabbítási vagy manikűr technikához hasonlít. Pontosabban rokon a félig tartós lakk beépítésével. A telepítés sikeres végrehajtásához több lépésre van szükség. Ezenkívül rendelkeznie kell ehhez szükséges felszereléssel is. A műköröm elhelyezéséhez elengedhetetlen az előkészítési fázis, mert ez biztosítja az akril gél tapadását. Először reszelnie kell a körmöket, hogy megszabaduljon a szennyeződésektől és egyéb maradványoktól. Ezután fertőtlenítenie kell őket. Ez egy nagyon fontos lépés, különösen akkor, ha törékeny körme vagy lakkja maradt az utolsó manikűrfolyamatból. Ezután a kutikulákat is taszítani kell, és el kell távolítani a felesleget. Ismét reszelheti a kívánt formát.

Az előkészítést az ujjak fertőtlenítésével fejezze be. Lehetőség van alapozó felvitelére a körmön, mielőtt fontolóra veszi az akril gél beépítését. Ez a termék további védelmet nyújt a köröm manikűr számára, bár az akrilgél egyáltalán nem káros a természetes körömre. Tehát Led vagy UV lámpa alatt kell szárítani 30 másodpercig, mint a géllakkot. Amennyiben többet tudna meg erről és termékeinkről nézzen be a marilynails.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?