A térfigyelő rendszer rendkívül hasznos

Településeink és lakóközösségeink számos értékkel rendelkeznek, melyeket megfigyelni és óvni kell az illetéktelen kezektől és a garázdaságtól. Emellett a magántulajdonra is vigyázni kell, valamint az emberek biztonságára és védelmére is kellő figyelmet kell fordítanunk. Ennek egyik legjobb módszere, ha térfigyelő rendszereket építünk ki.

A térfigyelő rendszer hasznosságára számos településen felfigyeltek már, és alkalmazzák ezt a modern közbiztonsági módszert. Azokon a helyeken, ahol térfigyelő rendszer van elhelyezve, 24 órás megfigyelésre és képrögzítésre van lehetőség. Ez az esetek többségében visszatartja a bűnözőket a bűncselekmények elkövetésétől. Ellenkező esetben pedig a rögzített képek segítenek azonosítani és elfogni az elkövetőket. A rendszer továbbá alkalmas forgalomfigyelésre és a baleseti kockázatok csökkentésére is.

Ahol térfigyelő rendszer van elhelyezve, ott csökken a bűncselekmények száma, és mérhető a közbiztonság javulása. Ha szeretné, hogy az Ön településén, illetve környezetében is javuljon a közbiztonság, és meg szeretné védeni a magántulajdonát, akkor szereltessen fel Ön is térfigyelő kamerákat. Érdemes IP kamerát választani a térfigyelő rendszer kiválasztásakor, mert az sokkal élesebb és nagyobb felbontású képeket készít, mint a régi analóg kamerák.

Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem internetes oldalán, a lineelectronic.hu honlapon kifejezetten térfigyelő rendszerhez szükséges eszközöket forgalmaznak. A rendszerhez első lépésben szükség van egy megfelelő IP hálózat kiépítésére. A már kiépített hálózatok között megoldható az adatcsere és a kommunikáció is. Egy adott hálózatra rácsatlakozhatnak a kamerák, a kamerák jeleit feldolgozó központok és a felhasználók is. A térfigyelő rendszer által rögzített képeket tárolhatjuk számítógépen, DVD-n vagy internetes szerveren is, így az bármikor újranézhető.

Vélemény, hozzászólás?