A puffadás elleni gyógyszer segíthet ebéd után

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy nagyon finomat ebédelt, de utána teltnek érezte a gyomrát. A teltség viszont kényelmetlenséget okozott. Ez bizony maga a puffadás. Sajnos sokan szenvednek puffadásban. Megelőzhető néhány puffasztó étel elhagyásával, de ha már ez sem segít, van rá puffadás elleni gyógyszer.

A puffadás nem elkerülhetetlen, hanem lehet ellene védekezni. Ha már természetes úton nem megy, akkor sincs gond, mivel vannak rá igen hatékony gyógyszerek, melyek puffadás elleni gyógyszerek. De pontosan mi is a puffadás? Mi történik a belekben? Tehát puffadásról lehet beszélni, amikor túlzottan felhalmozódnak a gázok a belekben. Ezeket a gázokat az élesztő gombák és a szimbiotikus baktériumok termelik. De a legegyszerűbb elkerülni a puffadást okozó ételeket. Mik is azok? A zsíros és sült ételek, például a hamburger, a chips vagy a rántott ételek, melyeket csak lassabban tudja lebontani a gyomor. Esetleg a fűszeres ételek is okozhatnak puffadást, mivel a gyomorsav termelést fokozzák a fűszerek. Néhány zöldség nagyon meg tudja terhelni a gyomort, mint például a brokkoli, a bab, a hagyma, lencse, a paprika, a káposzta is. A sós ételek is igen károsak a gyomorra nézve.

Tehát néhány ételt el lehet hagyni, hogy ne okozzon puffadást. Persze nem mindig ez a legjobb megoldás. A Walmark cégnél a degasin kapszula igen hatékony puffadás elleni gyógyszer, melyből csupán napi 1-2 kapszulát kell bevenni ebéd után, ami meg is szünteti a kellemetlen teltségérzetet. Így bátran lehet menni vendégségbe, nem fogja az ember kényelmetlenül érezni magát. A www.degasin.eu oldalon több információt lehet még olvasni. Ezzel a gyógyszerrel nem kell lemondani a finom rántott ételekről sem, csupán az a dolga az embernek, hogy az étkezés után leöblítse bő vízzel a hatékony puffadás elleni gyógyszert.

Vélemény, hozzászólás?