A My Fairy Garden csodás növényvilága

A My Fairy Garden egy igazán különleges játék, amely a természet csodás világát hozza közelebb a gyerekhez. Ez azért igazán fontos, mert manapság nagyon sok gyerek elsősorban a négy fal közt tölti idejét a képernyőket bámulva és csak ritkán mozdul ki a természetbe.

My Fairy Garden úgy hozza közelebb a természetet a gyerekhez, hogy közben ki sem kell mozdulni a lakásból, így, ha odakint vihar tombol, a gyerek akkor is nyugodtan tud foglalkozni varázslatos kis kertjével. A természet szeretetének szeretetét nagyon nehéz átadni a gyerekeknek, különösen úgy, hogy nagyon sok szülő rohanó életmódot folytat és ő maga is ritkán jár a természetben. Ha pedig siker elmenni kirándulni, nagyon sok szülő már-már túlfélti gyermekét, nem szeretné, hogy a kicsi sáros legyen, a növényekhez nyúljon, fűre lépjen. A My Fairy Garden biztonságos és egyben élvezetes módon hozza közelebb a természetet a gyerekekhez. A játék számos apró kiegészítővel kapható, melyek még élvezetesebbé teszik a játékot, illetve ennek okán a gyártó négy éves kortól ajánlja gyermekek számára a játékot!

A My Fairy Garden számos különféle típusából lehet válogatni, így biztosan megtalálja azt, amelyik gyermekének a leginkább fog tetszeni. A gyerek nem csak kiválóan szórakozik, amikor a My Fairy Garden játékkal játszik, hanem számos képessége is fejlődik. A kertészkedés az egyik legjobb módja a finommotorikus mozgás fejlesztésének. A gyerek első kézből tudja megtapasztalni, hogy mi történik akkor, ha gondoskodik kis kertjéről és mi, akkor, ha nem. Emellett a kis kert alakítása a kreativitás fejlesztéséhez is nagyszerűen hozzájárul. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a My Fairy Garden kertecskékről vagy szeretné megtekinteni a kínálatot és vásárolni, akkor látogasson el a jatektenger.hu webáruházba!

Vélemény, hozzászólás?