A műfogsor tabletták meglepő felhasználási lehetőségei

A fogsor tablettákkal sokkal többet lehet tisztítani, mint a fogsort. Ha mindezen felhasználási lehetőségeket látja, szívesen vásárol néhányat, még akkor is, ha minden foga megvan. Kedvenc forró itala barna foltokat hagyott bögréin, csészéin, teáskannán vagy kávéskannán? Csak dobjon egy fogsor tablettát az edénybe, adjon hozzá vizet, és hagyja állni egy ideig. A foltnak azonnal fel kell emelkednie, amikor egy konyharuhával letörli.

A vázák gyakran zavarosnak tűnnek egy csokor virág után. Az üvegváza eredeti fényének helyreállításához töltse fel vízzel; és dobjon bele egyetlen fogsor tablettát. Hagyja állni, amíg a fül abbahagyja a pezsgést. Ezután öblítse ki a vázát, és ennek a zavarosságnak el kell tűnnie. Az biztos, hogy soha többé nem kell megpróbálja a kezét vagy egy súrolókefét a váza szűk nyakába szorítani. Távolítsa el a paradicsomfoltokat a műanyag élelmiszertároló edényekből a műfogsor tabletták segítségével. Csak töltsön fel minden szennyezett edényt vízzel, dobjon bele egy tablettát, és hagyja ázni egy éjszakán át. Jobban feloldja a foltokat, mint bármi más, amit kipróbált. Az üveg sütőedényeken megmaradó összes rásütött zsír eltávolítása sokkal könnyebb a tablettával, mint a hagyományos mosogatószerrel.

Kipróbálhatná a Pinteresten keringő sok munkaigényes tisztítási módszer egyikét, de ehhez a munkához is ajánljuk a műfogsor tablettákat. Csak töltse meg a sütőedényeket vízzel; tegyen bele egy tablettát és hagyja ázni egy éjszakán át; majd reggel alaposan dörzsölje át a serpenyőt. Ez azonnal eltávolítja a rásütött szennyeződést. Ha egy serpenyőt áztat, nem elég eltávolítani a ráragadt, odaégett ételt, adjon hozzá egy fogsor tablettát az áztatóvízhez, és végezze el a munka többi részét. Megjegyzés: Ez tapadásmentes serpenyőkön való használatra készült.

Vélemény, hozzászólás?