Microsoft business central jó áron elérhető itt!

A Microsoft Dynamics 365 Business Central (korábban Dynamics NAV) a Microsoft elsőrangú középkategóriás üzleti menedzsment megoldása. A Dynamics NAV technológiájára épülő Business Central egyetlen felhasználói felületen egyesíti az üzleti folyamatokat a pénzügyektől és a projektmenedzsmenttől az üzemeltetésig és az ellátási lánc kezeléséig.

Microsoft business central jó áron várja a devit.hu weboldalon, ezért megéri ide látogatni, ha önt is érdekelné ez a rendszer. Szabja testre pénzügyi adatait, optimalizálja ellátási láncát, modernizálja gyártási termelési műveleteit, vagy növelje a projekt jövedelmezőségét a business centrallal. A Business Central szinte bármilyen iparághoz testreszabható. A Dimenziók használatával egyszerűen szűrheti és megtekintheti pénzügyi kimutatásait különböző perspektívákból. Egyszerűsítse a tartozásokat és a banki feldolgozást. Készítsen interaktív egyéni jelentéseket menet közben a Power BI segítségével. Ideális: Orvosi, kockázati tőketársaságok és olyan vállalatok számára, amelyeknek integrálniuk kell az iparágspecifikus szoftverekkel.

Optimalizálja ellátási láncát, csökkentse az átfutási időt, és egyszerűen automatizálja megrendeléseinek feldolgozását. Növelje az ügyfélszolgálat hatékonyságát a rendelések közvetlenül az Outlookba vagy a Dynamics 365 for Salesbe történő beírásával. Ideális: Forgalmazók, nagykereskedők, kiskereskedők, könnyű gyártás, ellátási lánc menedzsment számára. Három lehetőséget kínálunk a Dynamics 365 Business Central üzembe helyezésére: Software-as-a-Service (SaaS), Hosted Business Central az Azure-ban és Helyszíni Business Central. További részletekért és a business centralért nézzen be a devit.hu weboldalra és itt mindent megtalál.

Vélemény, hozzászólás?