Stefan Ahnhem könyvek online vásárlása

Az egyenes krimik vidámabbak – de nem az ön által gondolt okok miatt! A bűnügyi regények, amelyek középpontjában az élet pereme, a mindennapi lét zűrzavara és a nem jogi szakmák kihívásai állnak, tökéletes emlékeztető arra, hogy bármi is legyen, az élet megy tovább.

Stefan Ahnhem könyvek rendelhetőek online a book24.hu weboldalon, tehát kattintson ide és mindent megtalál a könyvekről ami csak érdekelheti. A krimik szereplői gyakran kétségbeesett, magányos, nyomorult emberek, mégis törekednek, és néha megőriznek némi becsületet és méltóságot. Ráadásul a krimi gyakran emlékeztet bennünket arra, hogy a humor mindenhol ott van, és a nevetésnek nem kell megvárnia a napsütést. A történelmi fikció, akár egy jó fantasy regény, annyi részlettel tölti meg a fejét a helyszínről, hogy teljesen elmerül a múltban, és elfelejti a félelmetes jelent. Járhat az igazi menekülési útvonalon, és élvezheti a Regency misztériumokat vagy eltölthet egy kis időt világunk groteszk valóságában való vacakolással és az örökké felkavaró múlttal.

A nyugati világban a krimi az összes szépirodalmi könyveladás 25–40 százalékát teszi ki. Miért olyan népszerű a krimi? A bűnözés lenyűgöző, az biztos, mert a legtöbben nem követjük el. De a műfaj népszerűségének önmagában nem sok köze van a krimihez. Sokkal inkább a történetmesélés lényegéhez kapcsolódik. A krimi a legvilágosabban mutatja be a történetmesélés egyik alapvető szabályát: az okot és az okozatot. A krimiben jobban észreveszik, mint más műfajokban, hogy minden jelenetet meg kell indokolni – minden cselekményes eseménynek meg kell lennie a történeten belüli létjogosultságnak, mert az olvasó vagy a közönség minden jelenetet egy későbbi hatás lehetséges okaként érzékel. További részletekért és Stefan Ahnhem könyvekért nézzen be a book24.hu-ra.

Vélemény, hozzászólás?