A legszebb világ vasútjai

Nehéz körülírni, hogy mekkora Oroszország, vagy mennyi csoda vár itt felfedezésre, de ez az epikus utazás csodálatos pillanatképet nyújt. Két hét leforgása alatt Moszkvából Vlagyivosztokba (vagy fordítva) utazhat vonattal, útközbeni megállókkal: Mongólia fővárosánál, Ulánbátornál; a zord Urál-hegységben; a világ legnagyobb édesvíz-tömegét is láthatja, és sok mást.

Világ vasútjai várják az axa-assistance.hu weboldalon, ezért keressen fel minket és tudjon meg mindent ezekről a csodálatos utakról. Természetesen minden lépésnél van luxus bőven, 24 órás utaskísérői szolgálattal, ötcsillagos utazás előtti és utáni szállásokkal, luxuskabinokkal, valamint annyi fedélzeti vodkával és kaviárral, amennyit csak a szíve kíván. A Machu Picchut állítólag 1911-ben „felfedező” amerikairól elnevezett Belmond Hiram Bingham vonatvonal olyan nagyszerű, mint amilyennek mondják. Az oda-vissza utazás Poroy városát (Cuzcótól nyugatra) köti össze az elveszett várossal és Machu Picchu szent völgyével. A Belmond Hiram Bingham a 20. század fordulójának varázsát idézi, a csillogó, csiszolt fa és sárgaréz felületektől a pazar ételekig és szállásokig, amelyek bőséges teret kínálnak a kinyújtózáshoz: tökéletes környezet a hegyek és folyók megtekintésére az ablakon túl.

Ha szeretne vonattal utazni Machu Picchuba, az Inca Rail olyan szintű kényelmet kínál, amelyet nehéz összehozni – és azt is érdemes megemlíteni, hogy az első osztály A szolgáltatás ára elérhetőbb, mint az ugyanazon az útvonalon szolgáltató luxusszolgáltatóknál. A fedélzeten ízletes, a Szent Völgyben termesztett bioalapanyagokból készült menüre, élő perui zenére, bőséges ablakokra, amelyeken keresztül megcsodálhatja a lenyűgöző andoki tájat, és egy tágas Observatory Lounge-ra számíthat, szabadtéri erkéllyel. A friss és habos Pisco savanyúság mellett ez az a vonat, amely megéri a belépő árát. Bővebb leírásért keresse fel az axa-assistance.hu-t.