A legjobb szemüvegkeret kedvező áron

Kereteket olyan tényezők alapján választhat, mint a szín, a hipoallergén anyagok, a tartósság, a könnyedség, az ár és az egyediség. A szemüvegkeretek legnépszerűbb anyaga a fém. Sokféle fém közül választhat, mindegyiknek megvan a maga megkülönböztető tulajdonsága. Megtalálhatja a teljes leírást weboldalunkon.

Szemüvegkeret kedvező áron rendelhető villámgyors kiszállítással a trendmaker.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk ha ön is szeretne egy minőségi szemüvegkeretet. A béta-titán titánötvözet, kis mennyiségű alumíniummal és vanádiummal. Ezek az ötvözetben lévő egyéb fémek a béta-titánt 100%-al rugalmasabbá teszik a könnyebb illesztés érdekében. A bleirium a titánnak az olcsóbb alternatívája, így ez ellenáll a korróziónak és a beszennyeződésnek, így kiváló választás mindazok számára, akiknek magas a bőr savtartalma, vagy akik sok időt töltenek sós vízben vagy annak közelében, hiszen a szemüvegkeret nem fog rongálódni.

Könnyű, erős, rugalmas és sokféle színben kapható. Rozsdamentes acél: ez egy vas-szén ötvözet, amely krómot is tartalmaz. A rozsdamentes acél keretek könnyűek, erősek, tartósak, rugalmasak és korrózióállóak. Előállíthatók matt vagy csiszolt kivitelben is. Monel: ez a népszerű, olcsó anyag nikkel és réz ötvözete. Olcsóbb, mint más fémek, de – a felhasznált bevonat minőségétől függően – a monel keretek elszíneződhetnek, és idővel bőrreakciókat okozhatnak, ezért nem annyira ajánlottak. Amennyiben megtekintené teljes szemüvegkeret kínálatunkat, nincs más dolga, mint benézni hozzánk a trendmaker.hu-ra és itt mindent megtalál, ami a szemüvegkeretekkel kapcsolatos. Weboldalunkon megtalálhatja a szemüvegkeretek illusztrációit és árait is, valamint felveheti velünk a kapcsolatot, hogy kérdezzen a szemüvegkeretekről.

Vélemény, hozzászólás?