A híres J k rowling könyvek kedvezményesen kaphatók!

A bölcsek köve J.K. Rowling Harry Potter sorozatának első könyve. Az emberek még mindig az egyik legnagyobb J.K. Rowling könyvnek tartják. Harry Potter, egy tizenéves varázsló szerény kezdeteit meséli el. Természetfeletti felmenőiről tanul, amikor tizenegyedik születésnapján felvételi bizonyítványt kap a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskolába.

J k rowling könyvek elérhetőek nagyon alacsony áron a book24.hu weboldalon, ezért ha ön is meglepné gyermekeit egy Harry Potter könyvvel, vagy az írónő más írásait rendelné meg, erre is van lehetősége. Harry a fent említett kötetben hamarosan felfedezi a barátságot, a varázslatot és a titkokat első Roxfortbeli kalandjában. Súlyos titok üldözi Harryt, és közelebb viszi egy makacs történethez, amely főellenségéhez, Lord Voldemorthoz vezeti – aki történetesen meggyilkolta Harry szüleit. És mintha ez nem lenne elég, Voldemort szomjazik Harry életére is. A könyv eredetileg az Egyesült Királyságban jelent meg 1997-ben, majd a következő évben az Egyesült Államokban Harry Potter és a bölcsek köve címmel. A könyv kiváló kritikákat kapott, és számos díjat is bezsebelt, köztük a National Book Awardot az Egyesült Királyságban és a Smarties-díjat. A rendezők egy azonos nevű játékfilmmé alakították át, amelyet 1999-ben mutattak be. Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint mindenkivel megismertették Harry, Hermoine és Ron trióját a filmekben.

A kakukkszó a Cormoran Strike franchise egyik regénye, J.K. Rowling tollából. A regény egy krimi, amely Cormoran Strike, egy afgán háborús veterán és törekvő magándetektív életét követi nyomon. Strike fogadott testvére, John Bristow megkéri Strike-ot, hogy vizsgálja meg Charlie, Strike gyermekkori társának halálát. Strike elvállalja az állást, mert égetően szüksége van egy kis pénzre. Amennyiben ezek a könyvek érdekelnék, keresse fel még ma a book24.hu weboldalt és itt mindent megtalál.