A glutamin ár megtalálható online is!

Évekkel ezelőtt a glutamint szinte feltételesen esszenciális aminosavnak tekintették azok számára, akik súlyosan betegek vagy sérültek, például égési sérülések vagy fizikailag megterhelő, izom- és szövetleépülés veszélyének vannak kitéve. Ilyen helyzetekben a kiegészítő glutaminnal csökkentheti a gyógyulási időt, és nagyon előnyös.

Glutamin ár igen kedvező a vitaminstore.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és megtekintheti a teljes készletet és meg is rendelheti készítményeinket. Az L-glutamint alkalmanként a kemoterápia egyes mellékhatásainak enyhítésére is használják. Évtizedek óta használják egészségügyi és testmozgási célokra is étrend-kiegészítőkben. A glutamin fontos az immunrendszer számára, mivel segíti annak optimális működését. A kritikus állapotú vagy súlyos fizikai traumán átesett emberek glutaminszintje alacsony a csontváz glutamintermelésének csökkenése miatt, vagy a sejtek a trauma következtében gyorsabban használják fel a szervezetben tárolt glutamint. Emiatt az l-glutaminnal történő kiegészítés javíthatja az immunrendszer működését és felgyorsíthatja a felépülést. Kifejezetten az égési sérült betegeknél a glutamin kiegészítése segíthet fenntartani az egészséges immunműködést, javítja a sebgyógyulást és lerövidítheti a kórházi tartózkodást.

Hallott már az L-glutamin hihetetlen egészségügyi előnyeiről? Először a fitnesziparban dolgozó emberek (beleértve a testépítőket is) használták por formájában, akik az izomszövet megőrzésére törekedtek. Az L-glutamin (más néven glutamin) egy aminosav, amely a fehérje építőköve, és nagy szüksége van a szervezetnek rá. Amennyiben rendelni szeretne glutamin készítményeket, keresse fel a vitaminstore.hu weboldalt, és itt elérhetőségeinket is megtekintheti majd.