A forma 1 rövid története

Az 1950 óta megrendezésre kerülő forma 1 mára már világméretűvé nőtte ki magát, hiszen nincs olyan ország, ahol ne lenne olyan férfirajongó, aki ne szurkolna valamelyik sofőrének. Az izgalmas és adrenalinban gazdag futamokat 1986. március végétől rendezik meg hazánkban. Bár jó néhány országot kiszemeltek a rendezvény helyszínéül, többek között a volt Jugoszláviát és Kínát is, de végül Magyarországra helyezték. Ma már akkora népszerűségnek örvend, hogy több százmillióra tehető az érdekeltek száma. Éppen ezért országunkban is rekord idő alatt szoktak elfogyni a jegyek.

A forma 1 jegy megvásárlása ma már egy különös rituálénak felel meg, ugyanis számos kritérium alapján történik a meghatározása. A www.mygpticket.hu internetes oldala jól demonstrálja ezt, hiszen a virtuális pályák térképeinek segítségével szemléltetik, milyen érzés lehet ott lenni a futamon. A forma 1 jegy kiválasztás és megvásárlása ezáltal a rajongók számára egyfajta rituálét jelenthet, hiszen jobban rá tudnak hangolódni az izgalmakban bővelkedő eseményre.

A magyar pálya átépítésére fennállása óta kétszer is sor került. Először 1986-ban, mikor is rövidebbé vált, majd 2003-ban, amikor pedig eredeti hosszúságát is meghaladta. Ez a pálya mostani alakja, melyre forma 1 jegyeket lehet vásárolni. Ám korántsem mindegy, hogy hol, illetve kitől vesszük meg, hiszen a rendezvény popularitásából kifolyólag a legtöbb esetben csak magas áron lehet a miénk.

Amennyiben Ön is élne azzal a lehetőséggel, hogy előbb virtuálisan nézné meg a forma 1 jegy megvásárlása előtt a pályát, látogasson el a www.mygpticket.hu internetes oldalunkra, ahol mindezt megteheti. Sőt, nálunk alkalma van igencsak kedvezményes áron hozzájutni a csodálatos eseményre szóló jegyekhez. Látogasson el hozzánk és győződjön meg a saját szemével róla!

Vélemény, hozzászólás?