A Comedy central tv műsora online

A Comedy Central az amerikai Viacom médiacsoport televíziója, amely főleg vígjátéksorozatokat és -sorozatokat sugároz. 2008. október 1-jén a Comedy Central országspecifikus változata indult Magyarországon. Itt az adás 24 órás, mint mindenhol máshol.

Comedy central műsor teljes egészében megtekinthető a musor.tv weboldalon, ezért nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent a comedy central műsorokról teljesen ingyenesen, úgy hogy sorban állnia sem kell műsorújságért.  A Comedy Central egy amerikai kábelcsatorna, amelyet a ViacomCBS tulajdonosa a hazai hálózati részleg MTV Entertainment Group manhattani székhelyű egységén keresztül sugároz. A csatorna az érett közönség számára készült, és vígjáték-programokat tartalmaz eredeti, licencelt és szindikált sorozatok, stand-up vígjáték különlegességek és játékfilmek formájában. Körülbelül 86,723 millió háztartásnak van ilyen csatornája. 2010. december 9-én a Comedy Central egy új logót vezetett be a 2011. január 1-jén elindított hálózat számára, amely a felhőkarcolókat tartalmazó világméretű „torony” logóját hagyta maga után, két kép megjelenése mellett. A „C” jel az egyik és a „Central” szó felfordítva az új logójelen belül a másik.

Az új logót úgy tervezték, hogy képviselje a hálózat egyedülálló komédiájának márkáját, valamint hogy a hálózatot olyan logóval látja el, amelyet különböző platformokon, például közösségi médián is hamar felismernek. A 2000-től 2011-ig használt logó változatát azonban a Comedy Central új logójának szánták, egy 2010-ben tervezett márkajelzés részeként, és a hálózat rövid ideig használta, amíg a hálózat el nem kezdte a „Comedymark” elnevezésű logót. A csatorna számos ipari díjat nyert, ami nem is csoda, hiszen rengeteg híres műsort sugároznak. Bővebb leírásért kattintson a musor.tv-re.

Vélemény, hozzászólás?