Zuhanyra szerelhető vízszűrő online webáruházból

A zuhanyszűrőket úgy gyártják, hogy fenntartsák a normál háztartási víznyomást, és nincsenek hatással a zuhanyfej áramlására. Minden zuhanyszűrő egy meghatározott nyomástartományban használható, általában 20-100 psi-ben.

Zuhanyra szerelhető vízszűrő rendelhető a wellnetviztisztito.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és tekintse meg teljes kínálatunkat.  A legtöbb zuhanyszűrő könnyedén képes szűrni a vizet 40-80 psi között anélkül, hogy jelentősen csökkenne a víznyomás. A 40 psi alatti nyomás alacsony víznyomásnak számít egy otthonban. Mivel a vízszűrés eredményessége a megfelelő érintkezési időtől függ, az alacsonyabb víznyomások tovább tartanak a szűrőn keresztül. Tehát fennáll annak az esélye, hogy a zuhany szűrője tovább csökkenti a nyomást, ha a nyomás 40 psi vagy alacsonyabb. A zuhanyvízszűrők többféle méretben és stílusban kaphatók, amelyek közvetlenül a zuhanyfejre illeszkednek. Ezek a hatékonyan csökkentik a klór-, vízkő- és kénszagot, valamint segítenek megelőzni a száraz bőrt és a festett haj klór okozta károsodását.

A zuhanyszűrő felszerelése után valószínűleg észreveszi, hogy bőre kevésbé lesz száraz, haja tisztább és telibb lesz, és lényegesen kevesebb vízkő rakódik le a kád és a csap körül (ez kevesebb tisztítást jelent, ami egy másik rejtett dolog bónusz), mivel a szűrője hatalmas mennyiségű ásványi anyagot és potenciálisan káros vegyi szennyeződést távolít el a vízből. Bár a zuhanyvízszűrő felszerelése azonnali enyhülést jelenthet a kemény víz és a vízellátással kapcsolatos egyéb problémák esetén, ez egy átmeneti megoldás. A legtöbb zuhanyvízszűrőnek van egy patronja, amelyet rendszeresen cserélni kell. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne nézzen be hozzánk a wellnetviztisztito.hu weboldalon.