Z szelemen jó áron

A Z szelemen az acélszerkezetek alapanyaga. Leginkább falakhoz, ajtókhoz, ablakokhoz használják keretként. A profil kialakításának különböző fülmérete van, így fejjel lefelé meghosszabbítható összekötő elem nélkül.

Z szelemen jó áron kapható a csarnokepites-budapest.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran ha már ön is régóta keres z szelemeneket és nálunk mindent garantáltan megtalál. A szelemen összehúzódási hézagjainak keresztezniük kell az oszlopok nyílásait. Ezeknek az az előnye, hogy gazdaságos megoldást kínálnak, különösen olyan épületek esetében, amelyek nem igényelnek szigetelést, hatékonyabb építkezést (előszerelés a talajon lehetséges, és a lécek a beépítés során alakot adnak az egész épületszerkezetnek), valamint könnyebb használni őket későbbi módosítások és burkolatok során. A szelemenek általában Z vagy C profilúak lehetnek, és bizonyos esetekben rácsos kialakításúak is megjelenhetnek. Ezeket csavarokkal rögzítik a főtartókhoz, majd tipikusan trapézlemezek biztosítják a tető és a fal felületét. Előnye a fagerendákkal szemben, hogy sokkal jobban ellenállnak az időjárásnak, és elemeink nagy teherbírású tűzihorganyzott szerkezetei acélból készülnek, így hosszútávra tervezhet ezekkel.

Az elemek gyártásához kiváló minőségű európai uniós S 350 minőségű Z275 horganyzott alapanyagot használnak. A szelemenek szerkezeti acélból készülnek egy henger gyártósoron, hidegen hengerelt eljárással, amely bármilyen hosszúságú gyártást lehetővé tesz, így nem keletkezik felesleges hulladék, és a veszteség minimalizálható. A lécek 1–4 mm vastagságban, 100–400 mm magasságban és különböző méretekben kaphatók. A termék keresztmetszeti méretei lehetővé teszik a beépítést hosszabbító elem nélkül, mivel a szelemenek egymásba hajlíthatók. Ha többet tudna meg ezekről és szeretne szelement rendelni, nem kell mást tennie, mint ellátogatni a csarnokepites-budapest.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?