Utazás okosan hasznos tippekkel

Ha párjával utazik, akkor érdemes választani egy helyet az ablaknál és egy helyet a folyosó mellett, egy helyet hagyva közben. Amikor más utasok kiválasztják a helyüket, nem valószínű, hogy középső helyet választanak. A csoportosan utazó emberek sem ezt a helyet választják.

Utazás okosan az axa-assistance.hu weboldalon érhető el hasznos tippjeinkkel és információkkal tehát nem fogja megbánni, ha benéz hozzánk. Ha valaki a középső helyet választja, megkérdezheti, hogy cserélne-e egy folyosó melletti vagy ablak ülést. Gyakrabban szívesen cserélnek. Ez a trükk nem működik olyan jól az olcsóbb légitársaságoknál, ahol a legtöbb ember csak elfogadja a kapott helyet. Ha vízumkérelem esetén szükség van egy előremutató jegyre, de nem akar pénzt költeni egy olyan drága járatra, amelyet esetleg nem használ, akkor az Onward Ticket segíthet, ha lehetővé teszi, hogy meghatározott időre béreljen jegyet. Elég ahhoz, hogy átvészelje a vízumkérelem folyamatát. Ült már ott, ahol nem láthatta az indulási táblát? Valószínűleg hébe-hóba felpattant, hogy megnézze, nyitva van-e a kapuja, vagy a bejelentkezési kapu készen áll-e a befogadására. Használjon repülési beszállási alkalmazást, hogy megtudja, mikor kell beszállni vagy mikor kell a bárban tartózkodnia.

Hozzon magával egy kétágú vagy egyágú fejhallgató-adaptert a gépéhez. Ha ön is olyan ember, aki nem bírja elviselni azokat az ónos, vacak fejhallgatókat, amelyeket minden légitársaság kínál, akkor hallgasson ránk. A probléma az, hogy a fejhallgató-aljzat nagy része kétágú aljzatot használ. A dupla – egy jack aljzatok olcsók, és elérhetőek az Amazon és az online audióboltokban. Vegyen néhányat, és jobb hangélményt élvezhet. Saját fejhallgatóval nagyobb esélye van arra, hogy elnyomja a sikoltozó gyereket a 3. sorban. További részletekért és még hasznosabb tippekért keresse fel az axa-assistance.hu weboldalt és itt minden fontos dolgot megtalál.

Vélemény, hozzászólás?