Tv 4 műsor az interneten

A Story4 (2015-ig Story5) egy magyar kereskedelmi kábeltv csatorna, amelyet 2011. január 4-én alapított a Sanoma Budapest Kiadói Rt. Ezután Story5 néven volt ismert, és 2010 decemberében jelentették be, hogy a női közönség számára telenovellákkal és a TV4 ismétléseivel készülnek.

Tv 4 műsor teljes egészében és teljesen díjtalanul megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát látogasson el hozzánk ha ön is megtekintené az egész heti tv 4 műsort. A csatorna hangja a kezdetektől Kiss Virág volt, őt követte Madarász Éva a 2015-2018 közötti időkben, majd ismét a 2018. április 30-i névváltoztatás óta Kiss Virág a csatorna hangja. A csatorna 2018. április 30-án megváltoztatta a nevét, így a csatorna amely a Story4 nevet viselte, TV4 névre keresztelték. A csatorna hirdetési idejét az Atmedia értékesíti. A Story4 a nap 24 órájában a magyar és külföldi sztárokra, hírességekre és pletykákra összpontosító műsorokat sugároz. A főként sorozatokból álló műsorstruktúra nagysikerű telenovellákat, romantikus sorozatokat és egyéb filmeket, valamint a TV4-hez hasonlóan életmódbeli, otthoni kultúrát és kifejezetten nőknek szóló ezoterikus programokat is sugároz.

A csatorna célcsoportja a 18-49 év közötti emberek, különösen a 18-49 éves nők, akiket a sztárok különösen érdekelnek. A TV4 csatorna tágabb célcsoportja az idősebb hölgyeket is magába foglalja, akiket régebbi telenovellákkal vonzanak be. A Story4 adások kábeles és műholdas rendszereken egyaránt fogadhatók hazánkban. A csatornát a sávszerkesztés jellemzi teljes mértékben Ha még többet tudna meg a csatornáról és megtekintené a teljes heti vagy a mai napi műsort, keresse fel a musor.tv weboldalt, ahol más tv műsorok és csatornák után is nézhet, méghozzá teljesen ingyenesen, ezért nem fogja megbánni ha ide kattint.

Vélemény, hozzászólás?