Travel channel műsorok részletei

A Travel Channel csatornát a Trans World Airlines indította el 1987. február 1-jén, állítólag szponzorálás céljából. Később eladták a Landmark Media Enterprisesnak, a The Weather Channel azonos tulajdonosának, majd később a Discovery 1997-ben, a többit pedig 1999-ben vásárolta meg.

Travel channel online műsor várja a musor.tv weboldalra látogatva, tehát ha nem szeretne sorban állni műsorújságért, akkor itt a helye nálunk. 2007 májusában a Discovery Communications eladta a Travel Channel-t a Cox Communications-nek. Jelenleg a Scripps Networks Interactive (65%) és 35%-a Cox Communications tulajdonában van, és Discovery Networks néven terjesztik. 2008. január 14-én jelent meg a Travel Channel HD 1080p és 16:9 felbontásban. 2009. november 5-én a Scripps Networks 1,1 milliárdot fizetett a részvények 65%-ért. A Múzeumi rejtélyek egy órás televíziós műsor a Travel Channelen, amely szokatlan vagy titokzatos eredetű múzeumi tárgyakat tartalmaz. Minden epizód a múzeumokban tartott érdekes és szokatlan tárgyakra összpontosít. A műsor házigazdája Don Wildman, a műsor producere pedig az Optomen Productions.

Az egyik epizódban 1962. június 12-én három elítélt hiányzott a cellájukból: John Anglin, testvére, Clarence és Frank Morris. Ágyaikban okosan megépített, gipszből, hússzínű festékből és valódi emberi hajból készült próbabábu fejek voltak, amelyek a történelem egyik legszokatlanabb börtönszökését segítették elő. Fedezze fel, hogyan találtak egy kőóriást egy farmon Cardiffban, New York államban. Fedezze fel, hogyan érintett két lámpatartó az Egyesült Államok történetének egyik legrosszabb lavinabalesetében. Amennyiben az érdekesebbnél érdekesebb epizódokra kíváncsi, nézzen be a musor.tv-re, hiszen itt megtalálhatja a teljes heti műsort.

Vélemény, hozzászólás?