Töltse fel könyvespolcát szerelmes regényekkel!

Sokat elárul, hogy egy otthonban milyen könyvek találhatók, ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy kizárólag lexikonokat és szakkönyveket kell vásárolni. Már maga a tény, hogy számos könyv van az otthonában és szívesen olvas szabadidejében nagyszerű!

Szerelmes regények – Sokan a szemeiket forgatják a szirupos történetek hallatán, ugyanakkor ma már a romantikus könyvek sem csupán rózsaszín romantikáról szólnak. Egyre gyakoribb, hogy az író nem csupán a romantikus oldalát mutatja be egy szerelemnek, hanem olyan aktuális problémákat is felvonultat, mint a válás, bántalmazó kapcsolat, egyedülálló anyaság és féltékenység. Sajnos sok kapcsolatnak ezek is velejárói. Habár sok esetben az idealizálás még mindig megjelenik, de sokkal valósághűbb történeteket kapnak az olvasók, amik úgy mondd életszagúbbak. Egykor a szerelmes regényekben a nőket elsősorban passzív szereplőként jellemezték, akik sodródtak az árral és elfogadták, hogy a férfi mondhatni levadássza őket, mindezt romantikus köntösbe bújtatva. A mai szerelmes regények sokkal realisztikusabbak.

A romantikus regények segíthetnek újra feléleszteni a mélyben szunnyadó nőt vagy épp visszaadni a szerelembe vetett hitet. A mai szerelmes regényekben sokkal inkább megjelenik az üzenet, miszerint egy sikeresen működő kapcsolatért tenni kell, bármennyire is nagy a szerelem. Habár a legtöbb szerelmes regényt elsősorban nők olvassák, arra bíztatjuk a férfiakat is, hogy tegyenek egy próbát! Ha pedig nem akarják olvasni ezeket a nagyszerű műveket, akkor azt javasoljuk, hogy legalább párjukat lepjék meg vele. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a szerelmes regények kapcsán, esetleg szeretne néhány újat megvásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a book24.hu webáruházba!

Vélemény, hozzászólás?