Teljes mértékben személyre szabható dekorfóliás beltéri ajtó

A beltéri ajtó kiválasztásakor egyre többen döntenek úgy, hogy a dekor fóliával burkolt beltéri ajtókat választják, melynek több előnye is van. Nem csoda, hogy az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek ezek a típusú nyílászárók.

Dekorfóliás beltéri ajtó népszerűsége elsősorban abban rejlik, hogy nagyon sok pozitívum jellemzi ezt a terméket. Nagyon sok vásárló a pénztárcáját helyezi előtérbe a vásárlásai során. A dekorfóliás beltéri ajtó meglehetősen kedvező áron kapható, ami azért is előnyös, mert így akár a több ajtót is lecserélhetsz egy időben, ami igazán előnyös, hiszen nem kell addig várni, amíg összegyűlik elegendő pénz a többi nyílászáró cseréjére. Egy alkalommal lecserélheted az összes ajtót. A dekor fóliával burkolt ajtó esetében a HDF hordozó felületre van felragasztva a dekor felület. Dekor felület alatt a nyomtatott famintázatot értjük. A BB-Ajtó kínálatában található ajtók homogén fehér színben, illetve hat hagyományos stílusú famintázatban is kaphatók, ahogy a vásárló szeretné. A dekorfóliás beltéri ajtók könnyedén beépíthetők, ami szintén egy olyan pozitívum, ami miatt a vásárlók előszeretettel választják ezt a terméket.

Nem csak emiatt jelent praktikus és gyors megoldást a dekorfóliás beltéri ajtó, hanem azért is, mert egy-két hét alatt legyártható. Ezek az ajtók igazán egyedivé tehetők, ugyanis színt vagy famintázatot lehet kiválasztani, hanem az egyedi üvegezés is választható, aminek köszönhetően valóban olyan lehet az ajtó, ahogyan megálmodta. A dekorfóliás beltéri ajtók lakótéri és intézményi környezetbe egyaránt tökéletesek. A BB-Ajtó kínálatában kapható dekor fóliával burkolt ajtókra két év garancia jár. Bővebb információk a bb-ajto.hu weboldalon találhatók, ahol a kínálatot is megtekintheted!