Tartós, kiválóan fedő gél lakk – a MarilyNails GelFlow gél lakkok

Az ápolt körmök hozzátartoznak a huszonegyedik századi modern nőhöz. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy csak az lehet ápolt, akinek festve vannak a körmei. Azonban kétségtelen, hogy az ápolt, szépen manikűrözött körmök vonzzák a tekintetet és jó benyomást tesznek másokra.

Gél lakk használatával csodás manikűrt viselhet körmein. Nagyon sok nő rajong a gél lakkos manikűrért. A gél lakk népszerűsége elsősorban abban rejlik, hogy a gél tartóssága és a lakkozás könnyedsége egyesül. Igaz, a köröm előkészítése és a lakk felvitele hosszabb időt vesz igénybe, ugyanakkor sokkal tartósabb a hagyományos körömlakkokhoz képest. A gél lakk azok számára is kiváló alternatíva, akik nem szeretnének műkörmöt viselni, azonban szeretnének esztétikus, ápolt körmöket. A gél lakk tökéletesen alkalmazható kéz- és lábkörmökön is. Ma már rengeteg különféle gél lakk kapható, amiket úgy díszíthet, ahogy csak szeretne. Ehhez természetesen érdemes beszerezni néhány kiegészítő eszközt is. A vállalkozó kedvűek akár otthon is elkészíthetik a manikűrt, ha beszerzik a megfelelő eszközöket!

A MarilyNails GelFlow új generációs fejlesztésű gél lakkjai egyesítik a színtartósságot, valamint a prémium kategóriás lakkok könnyű kezelhetőségét. Ezek a gél lakkok egytől-egyig egyedi megjelenéssel és magával ragadó színtónusokkal rendelkeznek. Ráadásul nagyon precízen és könnyen lehet velük dolgozni. Nem csak a profi versenyzők számára ideális, hanem a kezdőknek is tökéletes. Az ecset kiváló minőségű szilikon szálakból adódik össze, ami szintén megkönnyíti a gél lakk egyszerű felvitelét. Ha szeretne bővebben tájékozódni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a marilynails.hu webáruházba és tekintse meg a széleskörű, minőségi kínálatot, illetve rendelje meg az Önnek tetsző termékeket!

Vélemény, hozzászólás?