Sport2 műsorújság online

A sportesemények közvetítése a sport élő közvetítése televíziós programként, rádióban és más műsorszóró médiában. Általában egy vagy több sportkommentátor írja le az eseményeket, ahogy azok megtörténnek. A sport2-n is ilyen élő sporteseményeket követhet figyelemmel, valamint különböző magazinokat is.

Sport2 műsor vár minden kedves érdeklődőt a musor.tv weboldalon, ezért ne habozzon, keressen fel minket, ha önt is érdekli a sport 2 és élőben megnézne egy izgalmas sporteseményt, vagy már a felvétel érdekelné. A sport2-n nagyon érdekes sportműsorokat és magazinokat is figyelemmel kísérhet. A sport2-n ma például megtekintheti a WTCR-t, az Ultimate Fighting Championshipet, nézhet labdarúgást és egyéb érdekességeket is. A Sport TV olyan sportcsatornák európai hálózata, amely jelenleg különböző nyelveken érhető el Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában. Két külön csatornája van, a Sport 1 és a Sport 2. Az állomás hangja 2000-2008 között Selmeczi Roland volt, 2008 és 2011 között Szabó Máté narrálta az eseményeket. Jelenlegi hangja 2011 óta Varga Gábor, aki 2006-2012-ig az ATV-nél is dolgozott.

A Sport TV általában elsősorban futballt, kosárlabdát, röplabdát, futsalt, rögbit, szörfözést, golfot, atlétikát, birkózást és amerikai sportokat, harci sportokat, autóversenyeket és teniszt közvetít. Vitákat, híreket és sportriportokat is gyakran műsorra tűz. Ha mindent meg szeretne tudni ezekről a műsorokról, ha megtekintené a kezdési időpontokat vagy bővebben olvasna egyes sportműsorokról, nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat a musor.tv-t, ahol minden részletet megtalál, ami érdekelheti. Műsorújságunk teljesen ingyenesen elérhető mindenki számára, akit érdekel a sport 2 tv csatorna vagy bármely másik csatorna. Weboldalunkon minden hazai csatorna műsora megtekinthető.

Vélemény, hozzászólás?