Serleg gravírozás egy tökéletes ajándékért

A gravírozott serlegek megjelenése előkelő és finom, ezért megéri ilyet rendelni évfordulóra, születésnapra, vagy bármilyen más alkalomra. Bármilyen kivitelben és bármilyen méretű megrendeléssel tudunk dolgozni, ezért érdemes felvenni velünk a kapcsolatot.

Serleg gravírozás elérhető a gravirexpressz.hu weboldalon, éppen ezért nem kell messzire mennie, keressen fel minket még ma és megtekintheti a rendelés és a gravírozás részleteit. Ha valami teljesen egyedit keres, weboldalunkon a kedvenc serlegét kiválasztva saját dizájnt állíthat be. Válasszon a különböző clip betűstílusok közül, vagy biztosítson saját grafikát. További tervezési ötletekért görgessen lejjebb ezen az oldalon. Egyszerűen személyre szabhatja egyik előre elkészített sablonunkat úgy, hogy beilleszti saját szövegét! A serleg definíciója: ivóedény, általában fémből, talppal és szárral, de fogantyúk nélkül. Elegáns, könnyen kézben tartható és kellemesen használható serlegek ezek és általában valamilyen fémből készülnek, amely szálcsiszolt, régimódi megjelenést kölcsönöz. Mindezek a serlegek kézzel készülnek gravírozó gyárunkban. Csodálatos esküvői serlegeket készíthetünk a menyasszony és a vőlegény első pohárköszöntésére is. Egy ilyen serlegből álló készlet látványos ajándék lehet, ha családi monogramot, címert vagy nevet gravíroznak rá.

Férfiaknak és nőknek egyaránt kiváló, hiszen igen sokoldalú. A talpas serleg ideális sörhöz, üdítőitalokhoz és még szeszes italokhoz is. Ez egy stílusos és kifinomult ajándék, aminek a megrendelését garantáltan nem fogja megbánni. Teljesen személyre szabott lézergravírozással készülnek, ami miatt kiváló minőségűek, és minden bizonnyal örök emlék marad ha megrendel egy ilyet. További részletekért és információkért mindenképpen keresse fel a gravirexpressz.hu weboldalt.