Rézsűkasza jó áron és a legjobb minőségben online!

A kaszának nincsenek mechanikus alkatrészei, amelyek elromolhatnának. A rézsűkasza esetében használat után csak a pengét és a csapot enyhén meg kell olajozni, hogy jó állapotban maradjon, további karbantartásra nincs szükség.

Rézsűkasza rendelhető a penda.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tekintse meg jobbnál jobb darabjainkat amelyeket kedvező áron megvehet. Ha hozzáadjuk a szükséges eszközök költségeit, akkor gazdaságtalanná válik egy traktor birtoklása kisebb gazdaságok számára. A kezdeti ráfordítás csak a kezdet. Ha hozzáadjuk az üzemanyagot, a kenőanyagokat, a pótalkatrészeket, a szervizelést stb., ezeknek a gépeknek az üzemeltetési költségei hamarosan összeadódnak. Ehhez képest a kasza fenntartása gyakorlatilag nem kerül semmibe. Ha valakinek túl kicsi a füves területe, az indokolja, hogy traktort birtokoljon. A kasza lehetővé teszi, hogy akkor vágjon, amikor Önnek megfelel. A rézsűkasza használata lehetővé teszi a traktorral nem levágott fűterületek „betakarítását” is, mint például a sövények alja, az ingatlan határa, gyümölcsösök, fiatal faültetvények, partok, árkok stb. Ezek általában kárba vesznek. Általában sokféle növény van bennük, változatossá téve a szénát. Nem szükséges, hogy ezeknek a területeknek mindegyike az Ön tulajdonában legyen. A forgalom által kevésbé használt sávok/utak szélei mind táplálékforrást biztosíthatnak állatai számára, vagy komposzthalmot, esetleg mulcsanyagot.

A gépi szénakészítés magányos feladat, egészen addig, amíg a bálákat nem kell mozgatni. Ezzel szemben a kézi szénakészítés közösségi feladat, amiben az egész család részt vehet. Csapatokban kaszálhatnak a rézsűkaszával, így a munka sokkal könnyebbé és szórakoztatóbbá válik. A frissen nyírt füvet a gyerekek szétteríthetik. Ahol az éghajlat engedi, ott a szénakészítés közös feladat lehet, ehhez pedig kapóra jön egy rézsűkasza. Amennyiben többet tudna meg, kattintson a penda.hu-ra.